Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

baby to szmaty

Polecane posty

Gość gość

tak . chciałem wrócić do byłej . napisałem do niej . była u swojego nowego chłopaka . mówiła , że mu o mnie powiedziała i bedzie kimała w drugim pokoju. nastepnego dnia, że musi to przemyśleć i pare dni bla bla bla pózniej niby już nie ma szans i dziś napisała ,że mnie kocha a go już nie ma i żebym się starał. ale chociaż ją kocham to p*****le to za przeproszeniem jak wyszlo ,że wtedy jak mi pisała ,że mnie kocha i da mi szanse poszła z nim spać. p*********e szmaty. nie chuj nie wracam do niej . brzydze się.. staraj się.. pfff nara. no to tyle

Gość gość
jeszcze jakby mi takich rzeczy nie pisała tylko wyj****e to niech sobie robi tam co chce , ale k***a po takich słowach takie coś to ja dziękuje.

Gość gość
o nie ładnie . jak pisze, że daje Ci szanse i Cie kocha a zaraz idzie się ****ać z nim to sorry . out.

Gość gość
haha i się wydała ? to jak strzelić sobie w łep . zostaw to chłopaku nawet jak kochasz bo co jej kocham teraz dla Ciebie znaczy? . g****o.

Gość Vi3ki
łostrooo

Gość gość
nie szanuje siebie to nie szanuje tez Ciebie, proste. Niech tamten je resztki po tobie, aż mu w gardle stanie jak go wymieni za jakis czas..