Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123ghj

Związek na odległość

Polecane posty

Gość gość123ghj

Poznałem dziewczynę na portalu randkowym, myślę, że coś zaiskrzyło. Problem polega na tym, że mieszka 120 km od mojego miejsca zamieszkania. Są słabe połączenia komunikacyjne, pociąg jedzie 3-4 godziny. Samochodu nie mam, ale i tak nie rozwiązywałby sprawy, jakby nie patrzeć to też 2 h jazdy w jedną stronę. Czy taki ewentualny związek ma przyszłość i jak go rozwinąć?

Gość gość
A po ile macie lat i ile się znacie?

Gość gość
Sama przekonałam się, że taki związek może trwać. Mój trwał 1,5 roku ale potem się rozpadł, ciężko, chociaz widywalismy się dosyć często, brakowało tego wpadnaia do siebie na godzinkę. Mieszkamy od siebie 110 km, nie ma pociągu, jedynie bus czy samochód, a więc zawsze była to wyprawa. Uważam, że coś takiego na dłuższą metę nie może funkcjonować.

Gość gość
dokladnie, brakuje tego wpadywania wieczorem na spacer czy cos...

Gość gość
związek na odległość, istnieje tylko wtedy gdy dwie strony tego chcą, i gdy mają jakiś wspólny cel w przyszłości, czy jest dla nich możliwe rozwiązanie jak np zamieszkanie razem, czasem lepiej wcześniej poruszyć takie kwestie by nie rozczarować się póżniej i nie tracić czsu. Tak więc jeśli dwie strony widzą taką możliwosć, to jak najbardziej. Jeśli, nie odpusć.

Gość urlopowiczz
Nas dzieli 800 km, jestem za granica, widzimy sie kazdy weekend i jestesmy szczesliwi