Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ex chce spotkania.

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z kimś, na kim mi zależy od dawna i jest pięknie - poznajemy się nadal, spędzamy dużo czasu razem, pomagamy, śmiejemy... Wczoraj jednak coś zburzyło mój spokój. Ex - wielka miłość jego życia, wysłała sms-a że chce się z nim spotkać i pogadać. Nie wiadomo o czym i nie wiadomo po co. Powiedział mi. Jej nie odpisał. Ale widząc irytacje w moich oczach powiedział - jesteś zazdrosna - tak jestem odpowiedziałam. Nie mogę mu zabraniać ewentualnego spotkania, staram się zachowywać normalnie... ale lekki niepokój jest.

Gość gość
no i? kocham tchorzy unikajacych dostepu do wlasnych slabosci (bo a noz slabosc wygra) smiech na sali jest z toba BO ONA GO NIE CHCIALA? niech mi ktos wreszcie wyjasni powod dla ktorego ex nalezy usuwac z pejsbuka :D

Gość gość
Słuchaj dziewczyno wyluzuj, jeśli macie być razem to będziecie niezależnie czy spotka się z ex czy nie. Jeśli cię nie kocha to chyba lepiej się o tym przekonać. Co, masz zamiar go trzymać w złotej klatce??To jest jego ex, może ma jakąś sprawę. Ja jestem w nowym związku, ostatnio widziałam się z moim ex i powiedziałam mojemu facetowi. BYł zazdrosny i zły na mnie ale ja mu powiedziałam wprost- że nie życzę sobie takich scen z powodu spotkanie z byłym, że on też jest czescią mojego życia i nie będę udawać na ulicy że go nie znam.

Gość gość
Jak moj ex dowiedzial sie ze jego rywal a moj obecny pracuje za granica. to przyslal mi sms ze ma maly problem i chcial by sie ze mna spotkac ze moze bym mu w tym coc pomogla. Ja glopia uwierzylam i sie zgodzilam na to spotkanie.Przyjechal samochodem i wreczyl mi piekny bukiet kwiatow, po paru minutach rozmowy juz przypuszczalam co to za problem.Zapytal mi sie ile mam czasu i gdzie chce wypic z nim kawe.Odpowiedzialam mu ze byloby dla mnie najlepiej u niego w mieszkaniu zeby mie nikt nie zobaczyl. Po drodze cos do kawy kupilismy, gdy weszlam do niego to mi sie cos stalo jak mnie pocalowal i podziekowal za kwiaty.To spotkanie nie zapomne nigdy,dopiero po tej przerwie zobaczylam od kogo odeszlam dla innego. Teraz czasami jak jestem sama spotykamy sie na weekend, i szalejemy ile tylko sily nam starczy, Zawsze zabezpieczam sie podwojnie i jedzie na calego, a ma ladnego i twardego. Jak moj przyjezdza na pare dni to sie nie znamy!!! I wszystko jest okey