Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niecodzienny problem...

Polecane posty

Gość gość

Witam mam taki mały choć w sumie dla mnie wielki problem od pewnego czasu mam nowego partnera i tu zaczyna się problem mianowicie przy zbliżeniu moja pochwa staje sie zbyt mokra:( wiem że zaraz dużo osób napisze że powinnam się cieszyć a nie martwić ale mi to naprawde bardzo przeszkadza bo podczas stosunku penis się poprostu w niej ślizga co nie do końca jest przyjemne bo słabiej odczuwam przyjemność związaną z seksem. Juz przy pieszczotach robi mi sie bardzo mokro a przy seksie to juz jest nie do opisania czy znacie jakiś sposób by tego śluzu było mniej?

Gość gość
może to nie jest śluz tylko kobiecy ejakulat? może nowy partner tak na ciebie działa po prostu i jest znacznie większe podniecenie?

Gość gość
Nie wiem. Pewnie tak jest bo przy nim czuje się zupełnie inaczej niż przy poprzednich mężczyznach.

Gość gość
a ilu było tych poprzednich?:)

Gość gość
miałem taką co miała bardzo wilgotną i troche nie daje do konca przyjemnosci jak takie bardziej suche .Miałem taką tez która była suchutka i było cudownie. Musi byc jedna k jakies tarcie :)

Gość gość
Widze że ktoś zrozumiał mój problem u mnie właśnie tego tarcia brakuje przez co nie odczuwam tak przyjemnosci.

Gość gość
niech założy ring na k****a:)

Gość gość
heh, mój poprzedni facet miał fiuta grubego jak gr**** to zawsze było tarcie, ale nic go tak nie podniecało jak właśnie chlupocząca mokra pipka, każdemu coś innego pasuje :)

Gość gość
Fakt każdy lubi co innego ale ja z tego powodu nie moge sie odprężyć a jego złości że ciągle jestem spięta.

może to głupie ale idź się wytrzyj przed seksem albo jak się wstydzisz to jak już jest blisko i zaraz ma w cb wejść to zrób tak żeby się nie zorientował _idziesz mu za plecy całujesz kark, nie wiem robisz krótki masaż a w tym czasie ocierasz kroczem o kołdrę.