Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coś dobrego o teściowej, dla odmiany :D

Polecane posty

Gość gość

Oświadczam, że bardzo szanuję i lubię teściową i jestem jej niezmiernie wdzięczna za to, że wychowała świetnego faceta. I jednocześnie współczuję wszystkim niemającym takiego szczęścia. Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś wychować dzieci równie dobrze i także zyskać (nie zabiegając o to) pozytywną opinię synowej. Pozdrawiam panią Jadzię :D koniec obwieszczenia

Gość gość
i teściowa i synowa będą się szanowały jak nie za często i nie za blisko...

Gość gość
ja też mam teściową Jadzię :D często się widujecie?

Gość gość
Kiedyś mieszkaliśmy razem, od 6 lat widujemy się tak raz na 2-3 miesiące.

Gość gość
i podczas mieszkania razem tez było tak sielankowo?

Gość gość
Szczerze mówiąc tak. Chociaż w szczegółach wiadomo, czasem drobne konflikty ale tylko drobne i nierozwlekane później. Super babka po prostu, polubiłyśmy się od razu, taka co pośmiać się można na rodzinnej imprezie i poważnie pogadać i nie wtrąca się i pomaga czasem i ogólnie och ach z perspektywy czasu patrząc i doświadczeń. No już nie będę kadzić - ale można jak się ma szczęście trafić dobrze.

Gość gość
A może po prostu to Ty jesteś fajna babka i teściowa to widzi i docenia? Nie złapałaś męża na seks, nie zwaliłaś się potem beztrosko jej na głowę z przychówkiem. Nie uważasz, że wszystko Ci się od życia należy,a inni są po to by spełniać Twoje zachcianki i Cię utrzymywać itd.itd jak wiele współczesnych tępych Lolitek