Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ubrać 9 miesięcznego niemowlaka na ślub ?

Polecane posty

Gość gość

jakie macie propozycje ? chciałabym, żeby było odświętnie, ale nie jakoś mocno galowo.. sportowa elegancja

Gość gość
Są takie rampersy z nadrukiem fraka, muszki, koszuli itp, uważam że dla małego niemowlaka w sam raz. Bo nie wiem czy w jakiejś koszuli małemu będzie wygodnie, spodnie łatwiej dobrać.

Gość gość
i co do tego jeansy ? czy raczej kolorowe spodnie slim mam fajne koszule w krate czy jeansową taką na wierzch nie body...ale często nosi tak po prostu na spacer

Gość gość
W Amazonie sa fraki i muszka dla maluchow! To nie zart! :) Nawet ponizej roku.

Gość gość
ja per.. ale macie problemy... obu zarzygany nie byl dzieciak

Gość gość
Po co taśtasz takie małe dziecko na ślub? Rozwrzeszczy się w kościele i popsuje młodym uroczystość.

Gość gość
jak zwykle afera,,nie podoba się po co na co..ja nie pytam czy zabrać czy nie? tylko jak ubrać..z rampersami z muchą się nie spotkałam..więc się rozejrzę...jak się komuś nie podoba to niech się nie wypowiada

Gość gość
Nie zabieraj takiego małego dzieciaka. Ludzie to jednak wyczucia nie mają.

Gość gość
bo matka chce gwiazdę z dzieciaka zrobic, kobieto, tylko Ty sie będziesz tym przebranym dzieckiem podniecac

Gość gość
A po uj Ci pampers z ozdobami. Przy młodych i gościach będziesz doopę dziecka przebierać?

Ona się pyta w co ma ubrać dziecko, a nie czy je zabrać ze sobą to nie wasza sprawa. Czemu wiecznie czujecie się w obowiązku umoralniania kogoś? Jak stare baby z magla "się rozryczy w kościele i zepsuje uroczystość i ło Jezu Jezu!" - ty już wiesz co będzie, jasnowidzka się znalazła, ja nie zabieram dziecka na takie uroczystości ale nie o tym jest temat! Autorko ja dostałam taki rampers z długimi rękawami i nogawkami imitujący szare ogrodniczki z koszulą, kupiłam też muszkę do tego i jest marynarka miękka z bawełny w komplecie :) to jest dokładnie ten zestaw: http://allegro.pl/komplet-marynarka-i-rampers-68-74-i4576854892.html

Gość gość
oo super dzięki:))) nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy są:)))

Gość gość
a nie pomyślałyscie że musi go zabrać bo to jej ślub bo teraz wszytsko się dzieje nie po kolei .

Gość gość
takiego małego bachora na ślub wlecze...tylko popsuje młodym ślub w kościele bo będzie darło morde...ty porządnie tez sie nie wybawisz bo dzieciara będziesz niańczyć ..podrzuc go dziadkom a nie wleczesz go ze soba...debilka z ciebie i tyle :O

Gość gość
Ojej,co tak krzyczycie ? Ja z postu wywnioskowalam,ze to jego slub :-D ,no,to jako pan mlody musi byc :-D ....a powaznie....ale masz k/u/r/wa problem. . :-o

Gość gość
łosz kurde co za przekupy przebrzydłe! a może to młodzi chcą, żeby dziecko było bo je lubią (tak, takie bajki też czasem sie zdarzają!!!). Ja chciałam, żeby były obie moje chrześniaczki, jedna miała 6 m-cy i w kościele była grzeczniutka a po obiedzie poszła z opiekunką do pokoju co do tematu- jak chcesz elegancko to poszukaj body z kołnierzykiem, do tego spodnie i bedzie dobrze. jak by nie był wszelkie kamizelki/marynarki/fraki paskudnie sie podwijają gdy trzymasz dziecko na rękach więc to sobie odpuść

Gość gość
Pewnie nie ma z kim bachora zostawic wiec go taszczy jak kleszcza na psie :-o oczywiscie jeansy,koszule,muchy chce go przebrać aby wszystkie ciotki sikaly na widok malego szczyla tylko bachorem moze się pochwalić jedyne osiągnięcie w życiu haha wysranie ploda

Gość gość
Jestescie beznadziejne :/ a co do tematu, ja widziałam body z nadrukiem fraka w hm, ale to było dość dawno. 9 miesięcznie dziecko nie jest znowu już takie małe więc myślę że też spokojnie możesz ubrac w dżinsy i koszulę.

Gość Jakie to żenujące
Czy dobrze się czujesz? Gdy ma się małe dziecko, siedzi się w domu.Miałam dwoje dzieci i nie chodziliśmy z dziećmi na imprezy.Jedynie spacer, wyjazd na wczasy,ale żeby z dziećmi imprezować?1😠 Czy teraz tym babom odbija totalnie?!😡

Gość gość
w takko widziałam takie body, jak masz gdzieś niedaleko to tam podejdź, widziałam też koszulę w kratę ale dół body, sprytne i fajnie to wyglądało, poszukaj allegro to tam wybór spory

Gość gość
autorko skoro to dla ciebie takie naturalne i oczywiste, ze 9 miesieczne bobo ma uczestniczyc wna slubie - to wg mnie naturalnie i oczywiscie najlepiej nago.

Gość gość
Ja sie pytam w czym wam przeszkadza dziecko na slubie? Przeciez to nie jest wasza osobista impreza wiec nie wiem w czym problem?i nikt nie napisal ze dziecko idzie na impreze jak zwykle ktos cos musi dopowiedziec bo niewytrzyma... czasy sie zmienily i juz mamy nie sa uwiazane w domu tak ja kiedys...skoro nie chcedz nie wychodz..siedz w domu jak kura domowa skoro ci odpowiada ja tego nie krytykuje wolny wybor Dzieki za porady..niestety tako nie mam w poblizu..musialabym jechac do innego miasta poszukam na necie

Gość gość
Koszulobody to fajne rozwiązanie, sprawdź na allegro. Pewnie znajdziesz wzór który Ci się spodoba