Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta na położniczym jadła rzodkiewki

Polecane posty

Gość gość

wróciłam kilka dni temu z moją Królewną ze szpitala i w sali była ze mną laska, która poprosiła swojego gacha aby jej przyniósł rzodkiewki, jadła to a potem karmiła noworodka cycem !!! jadła też zupę pomidorową ( rzadna inna laska z sali jej nawet nie tknęła ), żarła czekoladę, jadła jabłka. Co za skrajnie nieodpowiedzialna, wyrodna baba ! Zamierzam zgłosić to do sądu rodzinnego o odebranie jej praw rodzicielskich. Przecież każda mądra matka wie, że przy karmieniu piersią trzeba stosować bardzo ograniczoną dietę !!

Gość gość
oczywiście- tylko woda i suchary!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ograniczony to jest twoj umysł autorko. Po co takie denne prowo zakładac? Czyzby nuda sobotnia, nie masz co ze sobą zrobić? Ksiązke poczytaj

Gość Shug Avery
Ej, przecież wakacje już się skończyły! Takie durne prowokacje też miały się skończyć! Protestuję!

Gość gość
Głupie jesteście jak uważacie, że prowokacje zakładają gimnazjalistki. To matki na macierzyńskim nudzące się wymyślają takie debilizmy.

Gość gość
A ja karmiac piersia noworotka zjadlam kapusniak z kwasnej kapusty chyba sie pochlastam z tego powodu co ze mnie za matka! :P A na marginesie malemu nic nie bylo dziwne nie?

Gość gość
RZadna to ci wyszła ta prowokacja. Nędza, 1/10.

Gość gość
" A ja karmiac piersia noworotka zjadlam kapusniak z kwasnej kapusty chyba sie pochlastam z tego powodu co ze mnie za matka! jezyk.gif A na marginesie malemu nic nie bylo dziwne nie? " A co to ten noworotek?

Gość gość
heheh naprawde napisalam "noworotek'? heheh az sama sie z tego smieje :P czemu tak mi wyszlo to nie wiem :)

Gość gość
Bo nie ma czegos takiego jak dieta matki karmiacej,owszem trzeba jesc zdrowo,ale przeciez gdy sie nie karmi tez zdrowo powinnismy jadac czyz nie? A moze sie myle.Ja rowniez karmiac jadlam wlasciwie wszystko.

heh ja nawet cole piłam i nie miało to zadnego wpływu na córkę. Teraz też jem co chcę, czekoladę, czasem wypiję redbulla.

Gość Shug Avery
Uważajcie, bo autorka może was zaprowadzić przed oblicze sądu rodzinnego!!!! :D

Gość gość
Co za brednie piszesz?! Ogarnij sę! Jadła co chciała, a tobie g****o do tego.Pierwsze słyszę żeby karmiąca nie mogła zjeść zupy pomidorowej😡