Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szok w pracy

Polecane posty

Gość gość

przezylam nieprawdopodonie rzeczy podczas starania sie o prace, kjestem tym zniesmaczona,zszokowana ale coz musialam tak robic jak mi kazali,otoz pani u ktorej bylam na rozmowie o prace w biurze kazala mi umyc podloge na kolanach przy niej, potem musialam ukleknac przednia i lizac jej stopy i szpilki, dziwne to jej zachowanie ,nigdy nie spotkalam sie z czyms tak okropnym wpracy, wkoncu przyjela mnie ale mam byc do jej dyspozycji caly czas na kazde skinienie palcem, tak mysle ze ona chce mnie wykorzystywac sekzualnie a jak nie bede tego chciala to mnie wywali na bruk, nie wiem czy przyjac ta prace czy odpuscic na starcie i szukac jakiejs normalnej ?spotkalyscie sie takim upokarzajacym traktowaniem ?

Gość gość
Znowu będziesz tu cały dzień siedział, tumanie? ;)

Gość gość
hahahahahahaha, dobre

Gość gość
Ee, a już mysałem ze to bedzie coś naprawde szokującego.

Gość gość
4/10 :/

Gość gość
a to nie jest szokujace? widze ze juz zaczelo sie obrazanie nie dosc ze w pracy mnie pracodawczyni ponizala to jeszcze tu dziwne komentarze, rozumiem ze ktos z was musial inne rzeczy robic? dla mnie to bylo dziwne niedopuszczale zachowanie tej pani , z drugiej strony to jest szansa dla mnie na prace, w koncu moze sie wybije wprzod, w sumie to kobieta, moze jakas pokrzywdzona prze facetow lubi teraz upokarzac kobiety i facetow? hmm co myslicie ludki?

Gość gość
podnosze bo nie wiem czy podjac ta prace

Gość gość
Nic głupszego nie umiesz wymyślić?

Gość gość
a co w tym glupiego? taka sytuacja mi sie przydarzyla podczas starania sie o prace