Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska powinna zredukowac wydatki na socjal i zwiekszyc wydatki na zbrojenia do

Polecane posty

Gość gość

3 procent pkb. A tak ta holota przezera wytworzone przez polakow dobra i gowno z tego jest. Znam tych ludzi, bo kolo mnie mieszka taka rodzinka , nikt z nich nie pracuje, ciagna ze wszystkich stron, wycwanili sie, a to dodatek na to a to na tamto. Nawet samochod maja i wszystko z pieniedzy podatnikow. To sa takie cwaniaczki ze nie macie nawet pojecia

Gość gość
Też znam takich, ale już nie są tacy cwani odkąd posłałem anonimy w pare miejsc jako życzliwy obywatel :D :D :D

nie co dać zwiększenie wydatków na zbrojenie,ze w razie wojny będziemy dłużej walczyć. Broń konwencjonalna nie musi odstraszać w wystarczającym stopniu

Gość gość
wytworzone przez polakow dobra? jakie kurcze dobra??? toż juz dawno nic prawie nie wytwarzamy, wszystko jest na obcych licencjach i obłozone obcymi podatkami, skąd tu się ma brać pkb???ty jeszcze żyjesz czy bujasz już w obłokach?

Gość gość
autorko jak można zredukować coś co praktycznie nie istnieje?

Gość gość
Polska wytwarza pewne pkb. Duza czesc z tych pieniedzy jest marnotrawiona przez takich wlasnie cwaniakow. Ci ludzie czesto robia dzieci tylko po to zeby dostawac jakies dodatki, zeby miec dodatkowo kase. A dzieciak wp*****la suchary z woda.

Gość gość
Nie gadaj ze nie istnieje, kolo mnie mieszka taka rodzina z 4 dzieci, kobieta to typowa bazarowa cwaniara. Ma dodatki na wszystko. Ostatnio wystarala sie nawet na jakis dodatek na szkole dla kazdego z tych dzieci . Po 280 zl razy 4. A takich dodatkow jest multum. Nikt z nich nigdzie nie pracuje ani nie pracowal, od lat siedza i nic kompletnie nie robia. Maja nawet 4 letnia astre, widac zle im sie nie wiedzie. Moze nie zycze sobie źeby z moich pieniedzy kupowali sobie paliwo? Mnie nie stac nawet na 1 dziecko, wiec go nie mam.