Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachować się na pierwszej randce?

Polecane posty

Gość gość

Mówiąc pierwsza mam na myśli dosłowne znaczenie. Nigdy nie byłam na żadnej w swoim życiu mimo iż mam 17 lat. Dzisiaj zgodziłam się pójść na spacer z pewnym chłopakiem. Oboje się nie znamy i trochę obawiam się jak to wszystko się potoczy. Nie mam pojęcia jak mam się zachować i co na siebie założyć? Boję się, że wyjdę przy nim na idiotkę :/ Okropnie się denerwuję :/ Macie może jakieś rady jak mam się zachować itp?

Gość oleńka o
Nikogo nie udawaj, nie rob w glowie listy tematow do rozmowy, badz naturalna, usmiechnieta. Zawsze lepiej powiedziec " troche sie stresuje i nie wiem co powiedziec" niz paplac i chichotac bez sensu.

Gość gość
Po pierwsze: badz soba PO drugie: badz soba Po trzecie : badz soba Nie udawaj. Jak Ci cos sie nie spodoba to wal otwarcie. Ubierz sie w to co lubisz i w czym sie bedziesz dobrze czula. Jak on bedzie szpanowal to czesc i wracasz. Przynajmniej ja taki jestem. Nie lubie pozowania. Wiadomo, ze na pierwszym spotkaniu nie mowi sie wszystkiego ale przede wszystkim prawde a jak cos, to sie milczy.

Gość gość
Załóż to w czym będziesz czuła się dobrze, żeby ubranie nie krępowało Twoich ruchów przysparzając dodatkowego stresu. Rurki, jakaś ładna bluzka i balerinki będą ok. Nie staraj się za wszelką cenę zrobić na nim wrażenia, bo wyczuje, jak bardzo Ci zależy. Jeśli chodzi o zachowanie, to bądź po prostu naturalna. Nie staraj się na siłę imponować, ale też nie idź w drugą stronę, tzn. nie zadzieraj nosa jak księżniczka. Dużo się uśmiechaj, uśmiechnięci ludzie są lepiej odbierani niż ponuracy, a w dodatku uśmiech wywołuje endorfiny przez co nie będziesz odczuwać stresu. :)

Gość gość
Nie nadstawiaj mu dddduuuppy bo juz po tym spotkaniu mozesz go wiecej nie widziec, ja taki blad popelnilam

Gość gość
mnie czeka pierwsza randka za dwa dni, spotkam się w końcu z Karolem...3 lata po rozwodzie, czuję się jak nastolatka , z jednej strony podekscytowana jak nie wiem a z drugiej- śmiertelnie wystraszona. Poznałam go na portalu randkowym , to mój debiut ale jestem dobrej myśli https://www.randki24.pl/mazowieckie/warszawa/

Gość gośćfan
gość dziś powodzenia tylko nie dziękuj aby nie zapeszać :)

Gość gość
Noi jak było?

Gość gość
Porzadnie mnie wymacal, szczegolnie w kroku i posladki!

Gość gość
Myslalam ze chociaż ją wygrz/moci a tu nic :/ :)

Gość gość
tez jestem ciekawa jak poszła randka...ale weszłam z ciekawości na ten portal, nawet fajne porady tu mają, historie par które portal skojarzył...można się wiele dowiedzieć https://www.randki24.pl/czytelnia/dzial,moja-najlepsza-randka,1/