Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

ogrzewanie elektryczne

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

jestem w trakcie budowy domu 200m2 i musze w ci膮gu tego tygodnia podj膮膰 decyzje jakie montujemy ogrzewanie chcia艂abym elektryczne ze wzgl臋du na wygode bezpiecze艅stwo i niski koszt instalacji jednak r贸zne opinie s艂ysza艂am na temat koszt贸w eksplotacji takiego ogrzewania a jak to jest w praktyce ma kto艣 elektryczne?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
My mamy grzejniki elektryczne w ka偶dym pomieszczeniu montowane na sciane i podpi臋te do gniazdka, plus pod艂og贸wka w 艂膮zience- grzejesz ile trzeba w ka偶dym pomieszczeniu osobno, ale DROGO. Lepiej za艂o偶y膰 pompe ciep艂a,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no ja mam nie narzekam ,wygoda super koszt przy 150m2 na 2 miesi膮ce za pr膮d przychodzi w zime 2000-2500 z艂 zale偶y latem 400-500

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty jeste艣 chyba niepowa偶na lepiej jedz do lasu przywie藕 drzewo i zam贸w w臋giel puki ta艅szy o czym ty marzysz ty wiesz ile to pr膮du ci膮gnie ja czajnika boje sie w艂膮cza膰 i gotuje w zwyk艂ym bo sie boje o rachunek a ty z tekstem o ogrzewaniu wez sie ogarnij dziewczyno i co moze kuchnie tez se elektryczn膮 kupisz pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na w臋giel nie op艂aca si臋 robi膰 ogrzewania gdy偶 za pare lat b臋dzie trzeba i tak z niego zrezygnowa膰 przez zakaz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pr膮d to najdro偶szy no艣nik energii.No, ale jak kogo sta膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dalej b臋dziecie g艂osowa膰 na parti臋 rudego to za chwil臋 nawet na chrust nie b臋dzie Was sta膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ja juz nie wiem oglonda艂am w castoramie grzejniki konwektorowe potrzebowa艂abym ko艂o 10 sztuk pan doradca powiedzia艂 偶e jak kupie wiele sztuk to b臋dzie rabat i za jeden grzejnik mi wyjdzie 50-70 z艂 wi臋c instalacja orzewanie by mnie anwet 1000z艂 nie ksoztowa艂a a w臋glowe to tak wszystkie rurki od podstaw grzejniki piec to jest ko艂o 15-20 ty艣 gazowe ko艂o 30-40 lub wi臋cej ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko nie pr膮d!!!!!!!!!!!! Lepsze jest na gaz, ekonomiczniej, ale te偶 nie tanio. 呕eby ogrzewa膰 mieszkanie, do tego 200m2 pr膮dem, trzeba by膰 w tym kraju prawie milionerem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a czy do was nie trafia argument ze za gazowe musze zap艂aci膰 kolo 40 tys za sam膮 instalacje ? a jak gaz wybuchnie to ca艂om cha艂pue rozp******i i by膰 mo偶e mnie tak samo a pr膮d nieca艂臋 1000z艂 grzejniki 3 godzinki i wszystko zainstalowane gdzie b臋dzie zimno tam w艂膮cze nagrzeje sie to wy艂膮cze i koniec zmartwie艅 a kto艣 tu m贸wi艂 藕e 2000z艂 za pr膮d ma w zime wi臋c niech b臋dzie 偶e rocznie 3 razy b臋de p艂膮ci艂a po 2 ty艣 (6 miesi臋cy ogrzewania bo pr膮d co 2 meisiace przychodzi) czyli 5 lat grzania dopiero zwraca sie instyalacja gazu a gaz te偶 nie ejst tani wi臋c hyba jednak wezme ten pr膮d ze wzgl臋du na wygode bezpiecze艅stwo i niski koszt instalacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak mo偶na budowa膰 dom i nie wiedzie膰 jakie ogrzewanie b臋dzie, co to za cymba艂 :O ludzie jeszcze przed postawieniem ceg艂y maja ju偶 wszystkie plany, jakie ogrzewanie , rury, wszystko a ten buduje i co mu wpadnie do g艂owy aktualnie to robi pewnie jestes wsiokiem i budujesz systemem gospodarczym co艣 a p贸藕niej sie zobaczy co z tego wysz艂o :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te grzejniki maj膮 moce tak 1800w wi臋c 10 sztuk to jest 180000w czyli na godzine grzania zuyje gdzie艣 10 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no u nas decyzje trzeba podja膰 do anst臋pnego tygodnia ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zamontuj sobie pomp臋 ciep艂a. Dzia艂a odwrotnie ni偶 lod贸wka i ca艂y dom ogrzeje. Albo... klimatyzacja. W zimnie grzeje, latem ch艂odzi. Lub gdy masz kominek mo偶esz rozbudowa膰 tak 偶eby np parter z kominka sie ogrzewa艂. My mamy takie grzejniki http://www.glamox.pl/?grzejnik-panelowy-tpvd,82

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prad to najdrozsza opcja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja co rok wydaje na w臋giel 4000z艂 powiedzia艂am 偶e nigdy wi臋cej tylko trzea co chwila dokladac bo ga艣nie i zimno w domu ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ogrzewanie elektryczne jest za drogie. My ogrzewamy dom w臋glem. Kupujemy surowiec w sk艂adzie opa艂u w Krakowie http://www.skladopalukrakow.pl/ Oni maj膮 konkurencyjne ceny i dobry surowiec.

Udost臋pnij ten post

Tak elektryczne a potem p艂a膰 sumy z kosmosu! Nie daj si臋 nabra膰 zam贸w sobie 2 tony w臋gla u taniego i rzetelnego dostawcy a nie poniesiesz takich koszt贸w. Moja babcia zamawia u smarttrans.net.pl i to na dodatek na raty bo emerytura nie jest wielka a 偶y膰 za co艣 trzeba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rafik99
przy takiej budowie warto pami臋tac o znalezieniu dobrego sklepu z grzejnikami. ja mam grzejnik z radvalu w 艂azience i to byl strza艂 w dziesi膮tk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eko111
My艣l臋 o klimatyzacji na poddasze i zastanawiam si臋 nad produktami tej firmy http://www.eko-sanit.pl Macie klimatyzacj臋 w domu? Co mo偶ecie poleci膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wypierdala膰 z tymi reklamami paso偶yty :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyniana
Zawsze do ogrzewania i sch艂adzania pomieszcze艅 mo偶na u偶ywa膰 klimatyzacji. A co lepsze mo偶na ja 艂adnie zabudowa膰 i nie b臋dzi臋 straszy膰, a wr臋cz przeciwnie- b臋dzie dekoracj膮 naszych pomieszcze艅. Na pod艂odze zawsze te偶 mo偶na zastosowa膰 ogrzewanie pod艂ogowe i w ten spos贸b wasze pomieszczenia nie b臋d膮 ograniczone grzejnikami. Co za tym idzie- b臋d膮 bardziej ustawne i funkcjonalne. Zobaczcie sobie ich ofert臋 http://klimarp.pl/oferta.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam u siebie instalacje grzewcza od http://www.viessmann.poznan.pl/ jestem bardzo zadowolona z tego rozwi膮zania, dzieki niemu mam nizsze oplaty za zuzycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie mam elektrycznego, ale mog臋 za to poleci膰 pomp臋 ciep艂a powietrze-woda. Zapewnia niskie koszty eksploatacji, jest bezobs艂ugowa, to ekologiczne rozwi膮zanie. Du偶膮 ofert臋 system贸w ogrzewania znajdziesz tutaj: www.firmaszalek.pl. Ja mam w艂a艣nie od nich pomp臋 ciep艂a i musz臋 przyzna膰, 偶e dzia艂a bardzo dobrze. To w og贸le profesjonalna firma, kt贸ra ma du偶e do艣wiadczenie w bran偶y, a jej pracownicy potrafi膮 fachowo doradzi膰 odpowiedni wyb贸r ogrzewania do danych warunk贸w pomieszczenia, naszych potrzeb itd. Mo偶e zdecydujesz si臋 na jakie艣 oferowane przez nich rozwi膮zanie? Naprawd臋 warto sprawdzi膰 co proponuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja w moim mieszkaniu nie mam innej opcji jak tylko ogrzewanie na pr膮d. Zainwestowa艂am w piece akumulacyjne. Firma dobra艂a mi te piece do metra偶u i zamontowa艂a. Kupi艂am 3 piece i nawet rabat dosta艂am. ;) www.dobregrzejniki.pl polecam, fachowe doradztwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zainwestowa艂em w ogrzewanie od http://dedietrich-kotly.pl/ i w sezonie oko艂o 1200 poniewa偶 mam 2 pi臋trowe mieszkanie. Mam tablet, kt贸ry steruje ogrzewaniem na ka偶dym pi臋trze i mog臋 zaoszcz臋dzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a my postawili艣my na ekogroszek. To dobre ogrzewanie i wcalenie takie drogie. Kupujemy w sklepie internetowym www.sklep.weglosmyk.pl/ - co jest bardzo wygodne bo nie musimy za niczym je藕dzi膰 i niczego za艂atwia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przejrzyj grzejniki i mo偶liwe ogrzewania na stronie internetowej www.tom-el.com.pl/ s膮dz臋, 偶e znajdziesz tutaj co艣 dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2015.11.17 a my postawili艣my na ekogroszek. To dobre ogrzewanie i wcalenie takie drogie. Kupujemy w sklepie internetowym www.sklep.weglosmyk.pl/ - co jest bardzo wygodne bo nie musimy za niczym je藕dzi膰 i niczego za艂atwia膰. Zgadzam si臋 z wypowiedzi膮 powy偶ej. wegiel to wegiel. My z gazowego wrocilismy na weglowe.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰