Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie słyszeć komplementy? Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

I czy bardziej was dowartościowują takie od koleżanek w stylu " nie wyglądasz na swoje lata" czy od facetów w stylu" ale fajna laska"?

Gość gość
w żadnym miejscu nie przypominam "laski" (ani żadnego innego kija) więc wolałabym już to "niewyglądanie na swoje lata"

Gość gość
nie lubie, sama wiem jak wygladam. Nie jestem prozna. a juz najberdziej nie lubie jak ktos wymusza komplementy w stylu "ojej ale jestem gruba" oj wcale nie jestes :/

Gość gość
ale laska to usłyszałam od 14latków :D kolezanki zwykle komentują moją szczupłość, jednak to absolutnie nie brzmi jak komplement (' o jezuuuu, jakie ty masz chude nogi') więc już nawet przystanę na laskowy komplement 14latków :D

lubię szczere komplementy...z przyjaciółkami dajemy sobie konkretne komplementy, ostatnio słyszałam o włosach i cyckach ;) i ja też raczej im daje w stylu ale świetne nogi, biust czy fryzura. od mojego faceta mnie cieszą bo znaczą dla mnie tyle co zależy mi na Tobie i podobasz mi się, od obcych facetów biorę za dobrą monetę, miło mi, ale nie przywiązuje zbytniej wagi...