Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym się spotkać z facetem na seks, ale..

Polecane posty

Gość gość

poznałam jakiś czas temu faceta przez internet, były gorące rozmowy, zdjęcia, filmiki. Niedługo on będzie w moim mieście i zaproponował spotkanie, na razie kawa a potem zobaczymy. Problem w tym, że ja się strasznie wstydzę, bo ten chłopak to nie moja liga :( jest super przystojny, nadziany, a ja? zaniedbana i chyba niezbyt atrakcyjna. jak wysyłałam mu fotki to zawsze się strasznie męczyłam, żeby wyglądać ładnie. Pisze że jestem piękna, ale co ma innego napisać? Chciałabym iść na to spotkania, ale strasznie mi wstyd :(

Gość gość
To idź, przecież i tak chodzi wyłącznie o numerek i nic poza tym, tylko zabezpiecz się aby jakiejś francy nie załapać, bo chłopak pewnie co chwila stuka się z inną :)

Gość gość
właśnie chyba nie, bo narzeka że dużo podróżuje i nie ma czasu. Pisał, że czasami spotykał się na seks z byłą, ale ona wyszła za mąż i teraz posucha. Nie poznałam go na serwisie erotycznym, zagadał na zwykłym forum. Z tego co wiem zalezy mu na dłuższej znajomości. Plan był taki że spotkamy się i zobaczymy się jak na siebie działamy a ja boje się, że jak mnie zobaczy to sie odwróci na pięcie :(

Gość gość
To co facet mówi to jedno, a co robi to drugie ;) Pokaż mi normalnego faceta który umawia się na seks z laską z neta? Albo desperat, który nie umie sobie znaleźć kobiety, albo typow*******cz, który zalicza jak leci... wygląd jest dla nich nieistotny.

Gość gość
dlaczego od razu desperat? kobiecie też nie jest łatwo, chociaż wszyscy tak uważają :( taka bardzo szpetna nie jestem a jakoś od dawna nikt nie chciał się skusić :(

Gość gość
jest super przystojny, nadziany x I myślisz że ktoś taki szuka dziewczyny w internecie? To jest obcy facet, nawciskał c***ewnie kitu jaki to jest super, jak skrzywdzony przez kobiety, jak to jest czuły i romantyczny, jaka ty jesteś piękna i że wygląd nie jest dla niego istotny, a potem przeleci, być może rozkocha w sobie, okradnie z kasy i zniknie :) może jeszcze da na pamiątkę jakieś choróbsko ;)

Gość gość
Kobiecie nie jest łatwo, bo kobieta nawet na jednorazowy seks ma kosmiczne wymagania i jak facet będzie przeciętny, to nie ma żadnych szans. Dowód... zajrzyj na ogłoszenia towarzyskie dziwek (uniwersytutek) szukają sponsora, chcą dużej kasy za seks, ale facet musi być bogaty i przystojny, bo inaczej i tak się nie sprzedadzą :)

Gość gość
dziewczyno, nie masz nic do stracenia. Jak mu sie nie spodobasz, to trudno. Jak sie nie spotkacie, to nigdy sie nie przekonasz jak bardoz mu sie podobasz.

Gość gość
przecież mi nie pisał, że jest super przystojny i nadziany :o wystarczyło kilka zdjęć. takiego ciacha to ja nigdy nie spotkałam wiem, że dziewczyny mają kosmiczne wymagania, bo większość jest kosmicznie piękna, zadbana, a faceci to w większości dno totalne. Tylko, że ja nie jestem taka wymagająca, a kasa u faceta to już w ogóle mnie zawstydza i krępuje. Lubie przeciętnych gości, bo czuje się z takimi komfortowo, jasne że mam jakieś swoje upodobania, ale w tej chwili najważniejsze jest żeby miał k****a :D

Gość gość
haha, czuły i romantyczny? serio :D myslisz, że to jest szczyt kobiecych marzeń? ja wolę czytać o tym jakby mnie ostro rżnął :classic_cool:

Gość gość
No to jeśli tylko na tym ci zależy, to się z nim spotkaj i nie myśl o głupotach, to tylko seks, nie spodobasz się mu lub on tobie to trudno, facetów nie brakuje. Tylko się zabezpiecz gumką, bo to nigdy nic nie wiadomo.

Gość gość
Uwierz mi, facet jak już przyjedzie, to i tak Cię przeleci, nawet jeśli mu nie będziesz się podobała w 100%. Szkoda mu będzie drogi żeby nie zaliczyć przynajmniej. Faceci są tacy że są w stanie przelecieć praktycznie każdą (może poza tymi naprawdę odrażającymi). Więc głowa do góry, seks będzie na 100%.

Gość EmilaJoyFashion
Cześć dziewczyny, Będę z Wami kompletnie szczera- właśnie założyłam mały sklep internetowy z butami i chcę go tutaj delikatnie promować. Proszę abyście sie nie denerwowały a jak któraś będzie zainteresowana- zapraszam :) http://joyfashion.pl/pl/c/Wszystkie/71 Ekstra ceny , super modele. Polecam!! Pozdrawiam, Emila

Gość gość
właśnie czytałam niedawno jakiś artykuł o spotkaniach na seks i wielu facetów pisało, że byli rozczarowani i chcieli jak najszybciej skończyć spotkanie, wymigać się czymś :( mam problem z poczuciem własnej wartości, po czyms takim chyba nie wyszłabym z domu.

Gość gość
Uwierz mi, facet jak już przyjedzie, to i tak Cię przeleci, nawet jeśli mu nie będziesz się podobała w 100% x No to właśnie o tym mówiłem, jak facet chce seksu i widział jej zdjęcie i mimo to się nie wycofał, to nawet jeśli uważa ją za paskudną to i tak bzyknie sobie, co najwyżej ona niewiele z tego będzie miała, bo nie bardzo będzie się starał ;)

Gość gość
haha, bez obaw, pewnie skończę jak tylko mnie dotknie :p

Gość pirat flapjack
denerwujesz sie to jest naturalne bo go pożądasz