Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co skłoniło Was do rozwodu ?

Polecane posty

Gość gość

CO PRZEKONAŁO Was by zakończyć małżeństwo czy też by przerwac poważny związek ?

Gość gość
Też jestem ciekawa. Chcę odejść od męża, wiem że powinnam ale nie umiem, boje się. Daje się gnoić i obrażać. Zastanawiam się co musiałoby się stać żebym zmadrzala.

Gość gość
Oj dziewczyny,nie dawajcie sie ponizac jakiemus frajerowi,ja tez dosc dlugo tkwilam w toksycznym zwiazku az w koncu powiedzialam dosc! Bo ilez mozna...Nie ma sie czego bac gdy ja sie rozwodzilam nie pracowalam (bo maz nie pozwal mi isc do pracy) Napisalam pismo do sadu od zwolnienia mnie z oplat sadowych za wszystko zaplacil maz.Na poczatku nie chcial sie rozwiesc,ale ja mu zagrozilam ze jesli nie chce bez orzekania o winie to ja mu wine udowodnie,wtedy zmiekl bo to tchorz jest.W sumie odbyly sie 4 sprawy na tej 4 dostalismy rozwod.Jesli czujecie sie w malzenstwie jak w klatce i maz Was poniza itd.Nie ma co robic z siebie meczennice tylko tzreba dzialac i zaczac normalnie zyc.

Gość gość
Gość 18:07 - ale co takiego stało się ze się zdecydowała s ...

Gość gość
U nas po prostu wypalenie. Oboje stwierdzilismy ze cos sie skonczylo. Nie bylo nigdy klotni ponizania. Tak po prostu.

Gość gość
Ja nie miałabym iść dokąd z dziećmi ... dlatego tak siedzę przy mężu ... boje się ze sobie nie poradzę

Gość gość
Emilia spieprzaj...

Gość gość
Wiesz to sie nasilalo,moj ex mial mnie za nic,traktowal jak sluzaca,pare razy mnie uderzyl w twarz,potem oczywiscie przepraszal przynosil prezenty,ale to bylo nieszczere.Bedac jego zona czulam sie nikim.Moj byly maz wtedy byl zolnierzem zawodowym on wszystkim rzadzil wydawal rozkazy no jednym slowem masakra,dzieci sie temu przygladaly i widzialam ze i one zaczynaja traktowac mnie z gory tak jak bym musiala im uslugiwac,dobrze ze w pore sie opamietalam.

Gość gość
Ja tez nie mialam dokad pojsc,bo mieszkanie sluzbowe meza bylo tez nie wiedzialam gdzie sie z dziecmi podzieje ale chcialam miec rozwod na papierku i tyle.

Gość gość
Ja przez przemoc psychiczna. Bylo mega ciezko kochalam go. Ale wiedzialam ze nigdy sie nie zmieni.

Gość gość
ja z powodu preferencji seksualnych, które zostały odkryte podczas trwania małżeństwa