Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestescie z prtnerem tylko z przyzwyczajenia

Polecane posty

Gość gość
nie ale napewno sa takie zwiazki na swiecie..

Gość piękna niewiolonczelistka
Nie ;)

Gość gość
Jestem ze swoim facetem 9 lat:) mam32 , poszedł spotkać się z kumplami, a ja sobie piszę tutaj i gadam na skype z koleżanką. Przyzwyczajenie ?? z przyzwyczajenia to go przelecę jak wróci, a poza tym mamy wspólne hobby, naszą pasją są góry...Życzę każdemu takiego związku ;) Nie idźcie na skróty, poszukajcie, warto. Nie zadowalajcie się byle czym

Gość gość
gosc 20.07 fajnie masz... mi moj zwiazek sie znudzil niewiem dlaczego i co sie stalo ;[

Gość gość
wspólne mieszkanie kredyt dziecko myślę, że dużo przyzwyczajenia

Gość gość
Przyzwyczajenie to do wielu czynności i tego jak spędzamy czas razem. Przeszliśmy trochę spięć ale gdy przez np. dwa tygodnie czasu go nie ma to naprawdę za nim tęsknie i wiem, że go kocham. Jak jest z nim nie jestem pewna.

Gość gość
gość dziś gosc 20.07 fajnie masz... mi moj zwiazek sie znudzil niewiem dlaczego i co sie stalo ;[ Dziewczyny, nie dajmy się zwariować;) teraz jest taka presja: pokaż tyłek, cycki, pomaluj się, a gdzieś w tych bzdurach zapominamy, żeby poczytać fajna książkę albo po prostu mieć świetny czas z kumpelą.. Jeżeli trafimy na fajnego faceta to on na to nie będzie zwracał uwagi czy masz make up, jakie masz ciuchy itd czy nie, bo cię będzie kochał bezwarunkowo;) ps.nawet bez makijażu ;) Ale spróbujmy być partnerkami, pogadajmy z nimi o czymkolwiek, nie tylko o przyziemnych sprawach, pokażmy, ile jesteśmy warte... Łatwo mi gadać, bo mam świetnego faceta ale zawsze myślałam, że seks, miłość ..ok... ale trzeba mieć porozumienie, wspólne sprawy, poszukajcie ciekawego faceta i rozwijajcie to. Powodzenia ;)