Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

Ja też, tak jak Fiku, czuję że ludzie z forum są do mnie negatywnie nastawieni

Polecane posty

Gość gość
Mamy wrzesień, pisał to w czerwcu. Myślenie boli? Czy ludziom takim jak Ty zwykle znalezienie nowej pracy zajmuje więcej niż kilka miesięcy?

Gość gość
O proszę, Niedziel ma adwokata... A podobno na forum go nie lubią. Skoro pod koniec czerwca jeszcze nie pracował to na początku lipca nie może mieć umowy na stałe, logiczne. Nie ma czym się chwalić.

Gość gość
Ktoś myśli, ze Fiku jest naiwna i nabierze się na takie plewy i sztuczne słodzenie, ciekawe czemu dopiero teraz się nią zainteresował hmmm...

Gość gość
"Skoro pod koniec czerwca jeszcze nie pracował to na początku lipca nie może mieć umowy na stałe, logiczne. Nie ma czym się chwalić." I co w związku z tym? Trzeba każdego pocisnąć, co? Jak bedzie miał ktoś pracę na stałe to pewnie mało płatna, jak się okaże dobrze płatna, to pewnie wyzyskują? itd :D Się teraz ładnie mówi na to polaczek-cebulaczek.

Gość gość
Cebula jest super i nie wstydzę się jej. Niedziel odpowiedz czemu dopiero teraz podrywasz Fiku? Pewnie jest ciekawa co takiego się zdarzyło że się nią zainteresowałeś

Gość gość
Ja lubię cebulę jeść, ale niekoniecznie nią śmierdzieć, jak co poniektórzy tutaj.

Gość gość
Niedziel i tak nie masz szans u Fiku. Zwłaszcza jak przychodzisz z adwokatem, który musi bronić cię bo sam sieroto nie potrafisz

Gość gość
Ale nie anonimowych