Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwłosywy

Czy krótkie włosy u kobiet są ładne modne

Polecane posty

Gość gośćwłosywy

Wiadomo że w latach 20, 30, 40, 50, 60 kobiety 'nosiły' baaardzo często krótkie fryzurki. A w naszych czasach? Zauważyłam że teraz każda młoda dziewczyna w wieku 13-30 lat nosi długie/półdługie włosy nie zważając na to czy im to pasuje do twarzy, sylwetki. Po prostu na zasadzie 'im dłuższe, tym lepsze'. Mam brązowe, falowane włosy do piersi i coraz częściej pojawia mi się pomysł ścięcia ich jakoś tak: http: //img.styl.fm/resize/w410/newsy/wp-content/gallery/wlosy_poldlugie/1580243f68.jpg http: //media-cache-ec0.pinimg.com/236x/00/a2/26/00a2268f2d86f77ff94ca59271a25dbf.jpg http: //fashiontrendseeker.com/wp-content/uploads/2014/04/Kesha-and-Kylie-Jenner-Show-Off-New-Green-Hair.jpg (usuńcie spacje) Zastanawiam sie czy wam mężczyźni podobają się u kobiet takie fryzurki? Kobiety, zdecydowałybyście się na takie cięcie?

Gość gość
Ja lubię krótkie włosy u kobiet, ale żeby one ładnie wyglądały muszą być spełnione pewne warunki. Szczupłą kobieta, szczupła twarz, schludne ubranie. Kolor włosów krótkich jaki mi się podoba to rudy lub czarny.

Gość gość
nie lubie chyba ze poldlugie, nawet u facetow wole troche dluzsze niz wyskubane

Gość gośćautor
no chodzi mi o takie kilka ( ok 5 cm) za brodę.

Gość gość
(tak jak w linkach)

Ja mam dużo krótsze. Długie (w sensie ledwo do ramion, jak na tych zdjęciach) miałam tylko za dzieciaka. Czyli z 18 lat temu. :P Bardzo mi przeszkadzały. Pewnego dnia sama sobie je obcięłam (krzywo, więc trzeba było poprawić) i od tamtej pory nie były dłuższe niż za ucho. Co do pytania: Czy krótkie włosy u kobiet są ładne, modne? Odpowiem: Dużo komentarzy w ciągu życia wysłuchałam i powiem Ci tylko jedno: nie kieruj się modą czy zdaniem innych, rób tak, żebyś TY czuła się dobrze i sama się sobie podobała. :)

Gość gość
ale to nie sa krótkie włosy :D dlugie sa od ramion, ucho-szyja to średnie zauwazyłam jak ludzie mowia, ja zapuszczam i mam ledwo za łopatki a i tak niby mam bardzo długie

Witam, jeśli chcesz najwięcej dowiedzieć się o przedłużaniu włosów to polecam wybrać się na konsultację dotyczącą przedłużenia włosów. Wtedy bezpośrednio od fryzjerki dowiesz się jakie metody przedłużenia włosów są dla Twoich włosów dobre i wskazane - nie każdej z nas odpowiadają microringi! Wszystko zależy od Twoich włosów naturalnych - grubości, gęstości i kondycji! Wiem, że Klinika Włosów Beauty for You w Krakowie oferuje takie konsultacje bezpłatnie. Ja byłam u nich się dowiedzieć co mogę i ile to kosztuje. Metod przedłużania jest mnóstwo! Warto poznać wszystkie i wtedy dopiero podjąć decyzję.

Gość gość
Jaką masz figurę?