Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zegarek dodaje klasy?

Polecane posty

Gość gość

Męski. Zegarek to jedyna biżuteria jaką nosi facet. Warto go mieć czy już czas zegarków minął?

Gość gość
Co to znaczy, że czas zegarków już minął? Zegarki to klasyka wśród biżuterii, są ponadczasowe i nigdy nie wyjdą z mody. Jedynie może się zmieniać ich design, ale same w sobie zawsze będą na czasie.

Gość gość
Pytam czy minął. Zastanawiam się czy sobie nie kupić, obserwuje innych facetów na mieście czy w sklepach i bardzo niewielki procent ma na ręku zegarek.

Gość gość
czas się sprawdza w smartfonie cztery typy ludzi nosi zegarek 1. dziadziuś nie umiejący się posługiwać komórką 2. lanser jeżeli zegarek drogi 3. pozer jeżeli zegarek jest tani 4. dziecko któremu rodzice nie chcą kupić komórki

Gość gość
Zegarek to biżuteria. Może kobiety jakieś rady dacie odnośnie zegarków? Czy powinien być duży, na cały nadgarstek? Ma się wyróżniać, czy być dopasowany do ubioru?

Gość gość
zegarek dodaje klasy mężczyźnie

Gość gość
Gość z 20:54 jesteś totalnym kretynem. Czas sprawdza się w smartfonie? :D nie dyktuj ludziom gdzie mają sprawdzać czas.

Gość gość
gość dziś [20:54 hahah dobre ile masz latek? dla mnie zegarek u mężczyzny jak mega sexi, klasa, styl

Gość gość
Bransoleta czy czarny pasek?

Gość gość
Oj, 1 czy 3

Gość gość
nr 3 i nr 4 wydaja mi sie bardziej eleganckie, zegarek z bransoleta kojarzy mi sie ze szpanerem, numer 3 najlepszy sposrod wszystkich

Gość gość
Dzięki za opinię. Upatrzyłem ten model bo jest niedrogi.. Zegarek męski może być duży? Ten jest

Gość gość
pewnie, ze moze byc, w modzie meskiej sa teraz zegarki z duzymi cyferblatami, poza tym ten czarny model bedzie sie dobrze komponowal z wiekszoscia garderoby

Gość gość
Dzięki serdeczne. Mógłby ktoś jeszcze wyrazić opinię?

Gość gość
Dla mnie 2 :)

Gość gość
zegarek poza obrączką to jedyna forma biżuterii jaką może nosić mężczyzna ;) wg mnie przynajmniej ;) ostatnio mój kupił sobie chyba 4 zegarek już :D maniak dosłownie. Całe szczęście, że kupuje na ewatch.com.pl to nie bankrutujemy na tych jego zakupach ;)

Po chuj nosić zegarek skoro ma się przy sobie ciągle telefon? Tylko chyba po to aby zaszpanować zegarkiem za 200zł hahaha. Dla mnie jest to zbędny kawałek metalu. Niewygodny i zbędny.

Gość gość
Ludzie którzy nie maja klasy patrzą w swój z***bany smartfon żeby sprawdzić godzinę. Facet z klasą na randce, spotkanou biznesowym itp powinien miec zegarek. Walnij się w ryj tym smartphonem. Jezu, co za czasy.

Blachara na zegarek? Dla ciebie facet bez zegarka jest bez klasy? Nie jestem małpą aby się obwieszać niepotrzebnym metalem. Bez zegarka jest wygodniej. Nie muszę wszystkim szpanować i udowadniać jaki bogaty jestem.

Gość gość
Zdecydowanie dodaje klasy, pod warunkiem że nie kosztował 5 złotych i nie został zakupiony na odpuście pod kościołem

Gość gość
Nie mam smartfona. Stać mnie, ale nie lubię dotykowych paneli, poza tym telefon jest do dzwonienia. Od multimediów mam laptopa. Zegarka nie noszę od wielu lat, ale teraz chciałbym sobie jakiś sprezentować. Ponawiam pytanie, tj prośbę o opinię na temat powyższych zegarków.

Gość gość
Blachara na zagerek? LOL Czy wy nie znacie podstawowych zasad kultury? Wyjmowanie telefonu w wielu sytuacjach to zwykle buractwo. Chyba, ze masz 15lat albo z**********z jako popychadlo za 5zl za godzinę to faktycznie może cie nie dotyczyc.

Gość gość
nie, nie wyglada wg mnie nastolatkowo, raczej klasycznie, nastolatkowo by wygladal jakby byl elektroniczny i na plastikowym pasku

Gość gość
Dzięki za opinie. Wiem że porządne męskie zegarki to ogromny koszt, ale ja nie chce na to wydawać całych oszczędności. Dlatego szukam taniego. Zresztą snobem nie jestem. Pozdrawiam

Gość gość
Masz racje kup sobie zegarki są dla prawdziwych facetów a nie lalusiów .Też nie znosze dotykowych telefonów,mam zwykły i noszę zegarek

Gość gość
Kupiłem : )

Gość gość
zegarek oprócz pełnienia swej funkcji stanowi bardzo fajną ozdobę, w http://zegarki-magar.pl/ mają świetne zegarki m.in. timex