Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justbehappy

Marzę by zrobić to z prawiczkiem...

Polecane posty

Gość justbehappy

Mam taką fantazję, by zrobić to facetem dla którego będę pierwszą kobietą... Niestety nigdy nie udało mi się na takiego trafić, dlatego postanowiłam spróbować przez internet :) Coś o mnie... 31 lat, zgrabna, zadbana brunetka, 167 wzrostu. Chętnie poznam mężczyznę, który swój pierwszy raz ma ciągle przed sobą i chciałby spotkać kobietę, która wprowadzi go w świat miłości fizycznej... :) Nie mam szczególnych wymagań co do wyglądu, chciałabym by był to chłopak kulturalny, inteligentny, który nie szuka kobiety jedynie po to by "zaliczyć". Wiek nie gra roli, tzn musi oczywiście być pełnoletni. Nie proponuję układu sponsorowanego, tylko spotkania, których celem będzie wzajemna przyjemność... ;) Czekam na odzew.

Gość gość
Jakoś wątpię żeby to była prawda ale ok. Gdańsk lat 22...

Gość gość
Aha, zapomniałam dodać, że jestem z Poznania, ale to nie ma dla mnie większego znaczenia, bo moja praca wiąże się z ciągłymi rozjazdami po Polsce. Moja propozycja jest jak najbardziej realna i oczekuję, że będzie traktowana poważnie, więc tym którzy nie są zainteresowani, a chcą sobie tylko zrobić żart od razu dziękuję. :) Pozostałych zapraszam, podaję mojego maila ania5037@interia.eu można śmiało pisać, nie gryzę :)

Gość gość
Trzeba było szukać 5 lat temu, a teraz to jest już po ptakach ;) chociaż zawsze mógłbym wcisnąć kit, i tak byś się nie poznała przecież ;)

Gość justbehappy
Nie, wszelkim oszukanym prawiczkom także dziękuję ;)

Gość justbehappy
Fizycznie owszem, nie da rady rozpoznać czy mężczyzna uprawiał już seks, ale po zachowaniu już jak najbardziej. :) Chyba, że ktoś jest tak dobrze wprawiony w udawaniu, że bez problemu wyprowadzi kobietę w pole... No ale takie oszukiwanie mija się z celem...

Gość gość
No to ok a rozprawiczysz 19 latka?

Gość justbehappy
Dobra, ja uciekam do swoich spraw, podaję jeszcze dla przypomnienia maila ania5037@interia.eu więc jeśli ktoś ma ochotę, ale nie jest to zawsze można po prostu popisać :) Wystarczy napisać o sobie parę zdań, najlepiej załączyć zdjęcie, a ja wtedy odwdzięczę się tym samym i zweryfikujemy swoją tożsamość. Później spróbuję jeszcze tu zajrzeć, tymczasem :)

Gość gość
Tam miało być "więc jeśli ktoś ma ochotę, ale nie jest pewien". Ty tyle :)

Gość gość
To na pewno jest jakiś głupi test.

Gość gość
Fizycznie owszem, nie da rady rozpoznać czy mężczyzna uprawiał już seks, ale po zachowaniu już jak najbardziej. x No widzisz, a moja dziewczyna nie uwierzyła mi że byłem prawiczkiem kiedy po raz pierwszy z nią spałem, choć naprawdę byłem.

Gość gość
powodzenia :) jestem kobietą i sama bym miała ochotę na prawiczka, kręci mnie to jak sie denerwują i starają sprawić przyjemność kobiecie. Udało mi się 2 rozprawiczyć, polecam :)

Gość gość
kręci mnie to jak sie denerwują i starają sprawić przyjemność kobiecie x Większość spokojnych i nieśmiałych facetów da ci to samo i nie muszą być prawiczkami, miałam dwóch takich nieprawików i obaj bardzo się starali, obdarzali mnóstwem pieszczot, potrafili robić minetkę przez godzinę, a przy tym byli speszeni i zawstydzeni :)

Gość datass
Wyslalem wiadomosc, jestem z lublina.

Gość gość
Tylko prawiczek będzie tak bardzo starał się by kobiecie było dobrze