Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackheartbeat

Marze by zrobic to z dziwicą

Polecane posty

Mam taką fantazję,Mam taką fantazję, by zrobić toz kobietą dla której będę pierwszym facetem ... Niestety nigdy nie udało mi się na taka kobietę trafić, dlatego postanowiłem spróbować przez internet Coś o mnie... 31 lat, zgrabna pupa , zadbany brunet, oczy brąz 1967 wzrostu. Chętnie poznam kobietę , która swój pierwszy raz ma ciągle przed sobą i chciałaby spotkać mężczyznę , który wprowadzi ją w świat miłości fizycznej... Nie mam szczególnych wymagań co do wyglądu, chciałbym by był to dziewczyna kulturalna, inteligentna, która nie szuka jedynie po to by "zaliczyć". Wiek nie gra roli, tzn musi oczywiście być pełnoletnia. Nie proponuję układu sponsorowanego, tylko spotkania, których celem będzie wzajemna przyjemność... Czekam na odzew. blackheartbeat@tlen.pl

Gość gość
Co zrobić?w szachy pograć?Czy iść na zakupy?

Mam taką fantazję, by zrobić toz kobietą dla której będę pierwszym facetem ... Niestety nigdy nie udało mi się na taka kobietę trafić, dlatego postanowiłem spróbować przez internet Coś o mnie... 31 lat, zgrabna pupa , zadbany brunet, oczy brąz 1967 wzrostu. Chętnie poznam kobietę , która swój pierwszy raz ma ciągle przed sobą i chciałaby spotkać mężczyznę , który wprowadzi ją w świat miłości fizycznej... Nie mam szczególnych wymagań co do wyglądu, chciałbym by był to dziewczyna kulturalna, inteligentna, która nie szuka jedynie po to by "zaliczyć". Wiek nie gra roli, tzn musi oczywiście być pełnoletnia. Nie proponuję układu sponsorowanego, tylko spotkania, których celem będzie wzajemna przyjemność... Czekam na odzew. blackheartbeat@tlen.pl

Gość gość
Jaki pedryl na focie

Gość gość
167cm wzrostu? Weź, widać, że to prowo.

Gość gość
Bardziej prawdopodobne jest to, że znamy się osobiście niż ty masz 197cm wzrostu.

Gość gość
skad jestes ?

Gość gość
A co masz ty do zaoferowania=?

Gość blackheartbeat
mam takie silne pragnienie silniejsze niz ja żeby kobieta byla dziewicą