Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy są rasistami?

Polecane posty

Gość gość
Bo całe życie maja kompleksy . I szukają kogoś , dzie oni czuja się Rasa panów , porównaj przeciętnego Polaka , do Francuza , Włocha , Hiszpania , amerykanina ( nikt nie jest perfekt ) ale to są ogromne różnice . I polscy mężczyźni to wiedza , i dlatego budują swój mit o wspaniałym Polaku ( większość polskich rasistow to mężczyźni )

Gość gość
Bzdura .Polacy są tacy sami jak inni

Gość gość
Nie wydaje mi się, a raczej jestem pewna, że nie są. Polacy są etnicznie narodem jednorodnym, może to niektórych ''niePolaków'' boli i przez to sami prepatują takie a nie inne opinie

Gość gość
Zagranicą , poznasz Polaka na odległość ( niepozytywnie ) po wyzwaniu innych , nie pede pisać bo bedą tylko gwiazdki , brak kultury ( brodny , nieogolony ) wyzywa "czarnego " normalnie ubrany ( przeciwieństwo Polaka ) od małp i bambusow ze ma na drzewo sp....... Bo tam jego miejsce . Stałam z boku i to by było śmieszne żeby niebylo tragiczne . Polacy są bardziej wredni ( pokrzywdzeni przez świat ) i im się wszystko należy .

Gość nacjonalista1995
Bo nie chcemy być zalani przez islam??Bo widzimy,co albańcy odp*****lają w Macedonii,północnej Grecji,Kosovie(Sveta Srpska zemlja!) i na zachodzie Europy?Nie mam nic do czarnoskórych i Azjatów,tylko jakoś semickie grupy mi nie podchodzą,ciekawe dlaczego?Bo chcą władzy.Jedni uprawiają dżihad,drudzy (Rotschildowie ,Rockeffelerowie) sieją zamęt na świecie doprowadzając do konfliktów,tylko po to,żeby wzbogacić się na sprzedaży broni! Kosovo je Srbija,Long live Hellas,Freedom for Greek patriots from Golden Dawn,Slobodu za zlatnu zoru!!!NO TO ISLAMISATION OF EUROPE,AND ALSO NO TO NWO!

Gość gość
nacjonalista1995 - po raz pierwszy trudno się z Toba nie zgodzic

Gość gość
Jestem rasistką i się tego nie wstydzę. Byłam w wielu miejsach na świecie, mieszkałam jakiś czas w USA i UK, poza tym podróżowalam naprawdę sporo. I widzę jaki syf robią ciapaci i muslimy wszędzie i nie chcę żeby robili to samo w Europie! Napływ tej dziczy do Europy może spowodować koniec naszej cywilizacji a nasze dzieci będą miały wybór: albo islam albo poderżnięte gardła. Dlatego mówię wprost: EUROPA TYLKO DLA EUROPEJCZYKÓW! Ewentualnie dla cywilizowanych obywateli obu Ameryk czy Australii. Ale ciapatym mówię stanowcze STOP! Chcecie szariatu i syfu to go róbcie u siebie a nie u nas. Wypierdalać w podskokach. Dziwię się, że rządy jeszcze ich wszystkich nie deportowali, ale tak oczywiście, ropa jest ważniejsza od naszego bezpieczeństwa. A to że przeciętny Francuz czy Anglik boi się zjeść kanapkę z szynką na ulicy, żeby nie zostać zwyzywanym albo pobitym przez muslimów, to już mają w dupie.

Gość gość
czas na uwolnienie energii z wody...