Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja w ogóle znajdę pracę w Polsce?

Polecane posty

Gość gość

bardzo proszę o odpowiedzi, bez pocieszania i bez złośliwości :) mieszkam od kilku lat za granicą. Jestem zmuszona wrócić do kraju z powodu chorego taty. Nie wiem jak teraz wygląda sytuacja na rynku pracy. Czy naprawdę jest tak źle? czy szuka się pracy przez kilka lat??

Gość gość
wszystko zależy od tego jakie masz wykształcenie i umiejętności

Gość gość
zalezy od umiejętności a także miejscowości. w miastach praca zawsze jest, ale z reguły sklepy, opieka na dzieckiem, sprzatanie.

Gość gość
do jakiego miasta masz zamiar wrócić??

Gość Asiekkkkkkk
Ja tez bym chciala jakas ciepla posadke :-) miasto 18.000 mieszkancow, ja mam wyksztalcenie ekonomiczne- licencjat, za minimum 2000 netto. Jak myslicie, znajde cos?

Gość gość
tu autorka miasto to Poznań co do moich kwalifikacji to wygląda to tak: wykształcenie wyższe ekonomiczne staż pracy w finansach - 4 lata w Polsce i najgorsze: 6-letnia totalna dziura w życiorysie! :( w ciągu tych 6 lat pracowałam tylko w fabryce za granicą, nie ma się czym chwalić. Stan rodziny: samotna matka Nie wygląda to ciekawie :(

Gość gość
no nie, nie za ciekawie

Gość gość
Jak będziesz mieć wygórowane wymagania to kilka lat poszukasz. Może jak nie znajdziesz nic w zawodzie to weź byle co, jakiś market albo inny sklep, cokolwiek a w międzyczasie się za czymś innym rozglądaj. Pewnie i tak zaproponują ci tylko zleceniówkę za najniższą krajową więc będziesz mogła zrezygnować w każdej chwili jak znajdziesz co innego. Z tą dziurą w życiorysie to przesada bo jednak coś w tej fabryce robiłaś więc jakieś tam doświadczenie masz. Popytaj znajomych albo rodzinę, może ktoś ci w tym pomoże. Poznań to duże miasto i dużo ofert. Po prostu nastaw się na myślenie "żadna praca nie hańbi".