Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób, które rzuciły palenie

Polecane posty

Gość gość

Kiedy zaczęliście palić, jak długo to trwało, od jak dawna nie palicie, i czy ciągnie Was do powrotu?

Gość gość
zaczelam palic 2 lata temu, pod koniec palilam juz paczke na dzien, rano zdarzalo sie 7 papierosow jeden po drugim, wieczorami cala paczka na raz szla, mialam pare podejsc wczesniej, zeby rzucic, ale na dobre udalo sie dopiero w maju tego roku i w ogole mnie nie ciagnie... jak reka odjal, nie wiem co sie stalo. moze zrazilam sie przez pojawienie sie workow pod oczami, ktorych nijak nie moge teraz zniwelowac

Gość gość
zaczęłam palić mająć około 20 lat, paliłam z przerwami gdy rzucałam az do ciąży w wieku 31 lat. mija trzy lata- nie palę . widmo chorób moich palących rodziców , koszmarnej śmierci w młodym wieku odstrasza mnie skutecznie.

Gość gość
Palilam przeszlo 20 lat.Okolo 25-ciu.Okolo 10-15 papierosow na dzień. Nie pale okolo 3 tygodni po tym jak dostalam zapalenia płuc. Myślałam ze mam raka.To byla terapia wstrzasowa.Zuje 2-3 gumy nicorette na dzień ale nie ccodziennie.Da się wytrzymać. Pierwsze dni nie moglam spać w nocy. .nie chcialo mi sie taka pobudzona bylam..troche w brzuchu mnie sciskalo i lekkie zawroty glowy.