Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolzo

Mój facet nie może we mnie wejść czyli problemy z pierwszym razem

Polecane posty

Dzisiaj miał być mój pierwszy raz. Planowany od 2 tygodni. To było pierwsze podejście do penetracji ale mój partner nie mógł włożyć czlonka. Tak jakby moja pochwa była.. za ciasna! To chyba przez stres, bo przez jakiś czas bardzo się tym denerwowałam i nawet nie podnieciłam sie tak na grze wstępnej jak zazwyczaj podczas takich igraszek. Nie weim co mam robić, może za 2 razem bedzie lepiej bo już bede wiedziala co i jak. Ale co jak nie?! Jak mam się rozluźnić przed tym wszystkim? Albo moze podniecić w jakiś sposob zanim mój partner przyjdzie do mnie do domu?

Gość gość
A ile Ty masz lat?

Gość gość
Pierwsza rzecz to nie spieszyć się z tym, nie zakładać że dziś to zrobimy, najwyżej skończy się na samych pieszczotach, a uda się następnym razem. Ależ wy macie problemy :) Jak będziesz tak o tym myśleć, to zawsze będziesz zestresowana, a wtedy nici z seksu i jakiejkolwiek przyjemności.

Ciężko mi teraz zmienić pogląd na to wszytsko :/ Nie wiem jak mam sie rozluźnic

Gość gość
Ja mam 28 jak chcesz mozemy popisac o tym na mailu dam ci kilka dobrych porad ale z tego co widze to twoj chlopak jest kiepski

Gość gość
O już się chętny na cyberek znalazł ;)

Gość gość
Dziewczyno nie myśl o tym i będzie dobrze, a facet niech się skupi na twoim ciele, niech się nie spieszy, niech nie nalega, niech całuje całe twoje ciało centymetr po centymetrze, niech je liże, ssie, dotyka, pieści, niech robi to dotąd dopóki się nie odprężysz w pełni i nie oczyścisz umysłu z głupot ;)

Gość gość
osobaaa@o2.pl napisz a może pomogę:)

Gość gość
A kim jestes?