Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 latek w mam talent co za żenujący wystep

Polecane posty

Gość gość

Akurat wczoraj trafilam na wystep w mam talent 3 latka. Cos seplenil kiwając się ledwie na nogach, jury,rodzice,widownia sikala z podniecenia a ja sie zastanawiałam wtf? Co maja w glowach te glupie matki , jakie kompleksy i niespełnione marzenia, ze ciągną takie małe dzieci do talent show?

Gość gość
To jakaś masakra.Matka twierdzi,że nie uczyła go inwokacji na pamięć,tylko czytała mu na dobranoc i sam się nauczył....taaaa,jasne:O chyba musiałaby mu to czytać 50 razy dziennie przez rok.Co za głupia rodzina.Zastanawiam się co ten mały pokaże w następnym odcinku:O

Gość gość
Nic nie pokaze bo to maly smark, nie rozumiem dlaczego jury nie powiedzialo byles swietny,super,brawa ale na taki program jestes za maly a tak matka będzie karmić malego opowieścią ze jest najlepszy,ze wygra bla bla bla

Przeciez takie dziecko nie rozumie co mowi.. nawet niektorzy dorosli nie wiedza co to dziecielina ... to nie jest " wlazl kotek" gdzie sa proste zrozumiale dla dziecka wyrazy

Gość gość
Przecież prędzej czy później on odpadnie,wiadomo,że nie wygra tego programu.Wtedy będzie dopiero płacz i ciekawe co durna mamusia zrobi:Ojury też według mnie bezmyślne,mogli to wczoraj uciąć i po sprawie.

Gość gość
Jassssssne codziennie wieczorem czyta mu pana Tadeusza :-o to dopiero p****yssa

Gość gość
Też przełączyłąm i akurat zaczynał ,oglądnęłam ale z zażenowaniem ,jak może tak dziecko ośmieszać ,tych rodziców to bym po d***e wykopała za głupotę co temu dziecku zrobili ,jak chcą pokazać jak dziecko ładnie recytuje wierszyki to niech go do przedszkola poślą . cepy

Gość gość
Obstawiam,że następnym razem będzie gadał jakśs wiersz Kochanowskiego:O Gratuluję mamusi glupoty

Gość gość
Nigdy nie uwierzę w to, że matka czyta 3 latkowi 'Pana Tadeusza" na dobranoc :-o:-o:-o

Gość gość
O f**k obejrzałam właśnie, rodzice zrobili z dziecka cyrkowa małpę, Dzieciak nawet nie wie co mowi , ja pierdziele ale zal

Gość gość
Wezcie wyluzujcie, ja pitole. Co sie tak spinacie? Lepsze takie dziecko niz stara rura rozbierajaca sie albo inna zenada.

Gość gość
Lepszy kotek na plotek???!!! Dziecko cwiczy pamiec a poza tym maly przeszedl droga eliminacji emisje w tv! Wiec dretwi kafeteriusze, ktos kto ma prawo glosu uznal, ze lepszy od innych beztalenc. Ogladajcie Tuska i wiecej luzu. To tylko dziecko a co do matki to dobrze, ze wpaja mu, ze jest najlepszy. Szkoda, ze wasze tego nie robily, moze mniej duposcisku byloby teraz. Pozdrawiam

Gość gość
08:01,niech mu wmawia,że jest najlepszy.Tylko co mu powie jak odpadnie?Synku już przestałeś być najlepszy?hahahaa

Gość gość
Zajmij sie czyms pozytecznym lepiej. Wlacz wiadomosci, doksztalc sie. Po co ogladasz 3latka i sie prujesz w jego temacie? Kompleksy? Hahahaha Twoja matka nauczyla cie jedynie pluc jadem i byc niedowartosciowanym glutem heh. Zeby 3latek z wierszykiem tak na was dzialal..jesssuusss... :O

Gość gość
Zaloze sie, ze te zazdrosne wpisy sa od mamusiek tepych bachorow, ktore nawet kotek na plotek nie znaja hahaha. Zazdrosne babsztyle z malymi tepactwami.

Gość gość
A te pozytywne to pewnie od patolek świnoujskich co to na Facebooku każde puerdniecie bachora uwieczniaja

Gość gość
Albo od mamusiek,które zabierają dzieciństwo swoim dzieciom,byle tylko były lepsze od innych:O na wszystko jest odpowiednia pora.Jest czas na "wlazł kotek" i przyjdzie czas na inwokacje.

Gość gość
Skad stwierdzenie, ze zabiera dziecinstwo?? :O

Gość gość
Skąd?Chyba nie sądzisz,że sam z własnej woli się tego nauczył.Ślęczała z nim godzinami i męczyła dzieciaka.Tak,to jest zabieranie dzieciństwa.

Gość gość
Matka jak matka, ale JURY JEST ŻAŁOSNE - nie maja odwagi powiedzieć: nie nadajesz się ! Bo przecież taki "mały śliczny dzidziuś.." wrrrr

Gość gość
Zaloze sie, ze te zazdrosne wpisy sa od mamusiek tepych bachorow, ktore nawet kotek na plotek nie znaja hahaha. Zazdrosne babsztyle z malymi tepactwami. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Ale o co zazdrość ? bo ja jakoś nie odczuwam tego ,oglądałam fajny chłopczyk fajnie mówił fajnie że się nauczył ale po co ? Dzieci powinny recytować wierszyki dla dzieci ,albo jak już chcieli dziecko nauczyć Inwokacji to OK ale po co do telewizji posyłać tegp naprawdę nie dało oglądać się ze wzruszeniem i podziwem dla małego człowieka który nauczył się tak długiego tekstu ,ale z żalem , naprawdę aż mój 11 letni syn powiedziedział że wariata z niego zrobili i ubrali tak samo.

Gość KIMIMOTKA
Co tam świnoujskie debilki Ali Ali i Natalka już obfotografowałyście wnętrze o***tu waszych bachorów? zdjęcie teściku i filmiki z jedzenia zupki i debilnych minek Analka już mnie nudzą. Pewnie płakałyście ze wzruszenia jak dzieciak takiej debilki jak wy mófił infokacje hahahahaha

Gość gość
ja uważam ze młody ma talent taki, że szybko zapamietuje, ale tez ie rozumiwm, dlaczego inokacja??? czyżby chciał trzylatek zeby mu mamuska inwokacje czytaLa? on nic z tego nie rozumie! dużo lepiej błoby gdyby mówił cos innego, np. lokomotywa Tuwima, długi wiersz, co w kazdym wagonie itd, ale juz bardziej błby młidy warygodny ze uwielia np. ten wiersz i chce zeby mu mamuska czytala to sie nauczył. Ale odnosnie inwokacji - no jie uwierze żeby za matka chodzil i sie inwokacji dopominal

Gość gość
Ale k***a problemy :O

Gość gość
Oczywiście,że się nie dopominał bo młody nawet nie wiedział o istnieniu inwokacji ,dopóki durna mamusia mu jej nie podsunęła:O co trzeba mieć w głowie,żeby z własnego dziecka małpę zrobić.Jury to już w ogóle dno:O

Gość gość
Jak Chylińska powiedziała jestem na TAK to przełączyłąm bo co innego oglądałam a co reszta jury? Czy ten mały przeszedł dalej?

Gość gość
moim zdaniem wszystkie wystepy byly zenujace poza ta pierwsza anna zelazna :classic_cool:

Gość gość
co trzeba mieć w głowie,żeby z własnego dziecka małpę zrobić v yrzeba miec w glowie 100 tys. zlotych . rodzice nawet niezle kombinuja , wiedza ze publiczka i durnowate polskie spoleczenstwo sika po rajtuzach jak widzi slodkie dziecko w talent show ( nawet jesli dzieciak talentu nie ma ) jest wiec bardzo duza szansa na to ze maly wygra , tak zreszta bylo z Klaudia - jakastam nie pamietam nazwiska z pierwszej edycji , ta dziewczynka tak wyla darla sie krzyczala i silowala sie z Niemenem ze nie mozna bylo tego sluchac , rodzice wciskali ja w sukieneczki ubogiej pensjonariuszki dla podgrzania atmosfery i mala wygrala :o

Gość gość
A tak pozatym to program jest raczej dla dorosłych wiec po co wstawiać tu dziecko , juz nawet nie mowię i tym trzylatku ale w ogole czemu dzieci konkurują z dorosłymi ? Przeciez to nie fair! Niech idą do programu dla dzieci i konkurują z rówieśnikami ! CHORE I TYLE A Tłuszcza sie bawi :D

Gość gość
Rzygalam na ten występ matka powinna byc zbita za takie imbecylstwo