Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 latek w mam talent co za żenujący wystep

Polecane posty

Gość gość
a wasze dzieci niby nie mają swoich ulubionych bajek, które musicie im czytać milionowy raz, choć znają je na pamięć? Moje 3 letnie dziecko zna kilka bajek i kiedy pominę choć słowo mówi: "mama nie tak było". A że czytają mu Pana Tadeusza to taka zbrodnia?

Gość gość
ja czytam swoim dzieciom książkę telefoniczną przygotowujemy się do kolejnej edycji :)

Gość gość
nie wszystkie dzieci lubia bajki o Czerwonym Kapturku, ktorego zjadl wilk :D

Gość gość
Jak mialam 3 lata uwielbialam calineczke, tak bardzo, ze umialam ja na pamiec. Slowo w slowo, nawet wiedzialam kiedy trzeba odwrocic kartke :). Mama czesto zartowala ze znajomych i pokazywala, ze umie czytac , a ja to znalam na pamiec :D

Takie programy w ogóle nie powinny być dla takich smarków :o Strasznie mnie wkurzają naprawdę dobrzy wykonawcy a biorą dzieciaka bo "To dzieciak i taki słodki był" lub staruszka " Bo taki uroczy i śmieszny" :o

Gość gość
Ale o co tyle szumu ? Oj,naorawde odnosze wrazenie,ze niektorym mamuskom zal d/u/pe sciska... No i co,ze Inwokacja ? Jeden trzylatek nie ogarnie prostej rymowanki,,Mam trzylatka,trzy i pol" a drugi zasunie Mickiewicza...i o co tu sie pluc ? Juz wy sie tak o jego traumy i przyszlosc nie martwcie....doprawdy ,myslalby kto... ( to sie nazywa zazdrosc :-P )

Gość gość
zazdrość? każda głupia może zabrać szczyla na casting i gwarantuje ci ze cokolwiek taki 3 latek by nie pokazał to by przeszedł dalej ALE normalne matki nie mają takiego parcia na szkło i chęci pokazania się w tv ze swoim bachorem

Gość gość
to jest mały śmierdzący irytujący szczyl występ był chujowy gdybym była jurorem przyjebałabym jego matce za zjebanie humoru

Gość ladyFox
Ja nigdzie nie napisalam ze "wlaz kotek " jest lepszy ja tylko twierdze ze jest prosty i zrozumialy dla 3 latka. Cwiczenie pamieci niby ok ale gdzie rozumienie tego co sie mowi ? jestem przeciwniczka kucia na blache bez zrozumienia . To ze mu to czytaja na dobranoc to wierze ale nie uwierze ze to dziecko rozumie sens tego co mowi . Czemu zamiast Polsko! jest Litwo! (no chyba ze rodzice go wtajemniczyli w historie polski)oraz specyficzny jezyk i styl a kazdy inny wierszyk piosenke np "wlazl kotek" rozumie i wie o czym mowi

Gość gość
"Mama czesto zartowala ze znajomych i pokazywala, ze umie czytac , a ja to znalam na pamiec" :O A znajomi mysleli, ze mama nie umie czytac? :P Jak widac nauczenie dzieciaka na pamiec (jak malpy) nawet calej ksiazki, nie gwarantuje jego inteligencji :D A ten trzylatek....ma dobra pamiec ale talent???? :D Gdyby sam napisal cos na miare "Pana Tadeusza"... :D

Gość gość
Nie podobało mi się, sepleniąc wydukał kawałek tekstu. Lepiej by wiersze brzechwy mówił, miałoby to w sobie więcej naturalności i może nie było aż tak żenujące. Powtórzenie rymowanki to nie jest żaden talent w przypadku 3 latka. Niestety to musiał być pan tadeusz, żeby czymś się wyróżnić. No ale nie wyszło to dobrze.

Gość gość
dokładnie jak tresowana małpa w cyrku, na 2 etap proponuję skoki przez płonącą obręcz a na półfinały cóż może zawsze chwytającego za serduszka Niemena? :D

Gość gość
pogięło was??? maluch był super! pieknie mówił, nawet się nie zająknął. wasze maluchy by nawet na scenę nie wyszły.

Gość gość
Czego by nie powiedzieć, pamięć ma fenomenalną.

Gość gość
BEZNADZIEJNE, DZIECKO jak zaprogramowany robot.. to jest takie fajne??

Gość gość
Ja rozumiem,ze nie kazdy musi byc zachwycony,ale teksty,ze to beznadziejny dzieciak,szczyl,baxhor swiadcza o waszym prostactwie i kompleksach....bo nie rozumiem,dlaczego tyle zlych emocji wywolal w was wystep jakiegos trzylatka,rany boskie ! Bo zestaw reanimacyjny bedzie potrzebny ! Co za idiotki....sie odezwaly....znawczynie z bozej laski

Gość gość
Ja tam uwierze ze matka mogla mu mowic inwokacje a on zalapal. Sama czytalam rozne bajki synowi i je szybko zapamietywal. Ale taki wystep w tv to juz zenada.

Gość gość
Mozecie nie byc mega zachwyceni ale dlaczego obrażacie tr dziecko? Zachowujecie sie jak prostaki a nie matki. Bardziej wspolczuje waszym dzieciom jak temu dziecku

Gość gość
no właśnie chamówy co obrażacie dziecko . Ono niewinne jest że starzy go tam wystawili jak jakąś małpeczkę .

Gość gość
Bachor jak bachor ale rodzice porażka

Gość gość
mi się bardzo podobało więc nie wylewajcie swojego jadu bo nie reprezentujecie całej Polski. sama mam 3 latka i nie wyobrażam sobie aby nauczył się tyle tekstu na pamięć Rafał był super, odważny, zabawny i mądry.

Gość gość
BEZNADZIEJNE, DZIECKO jak zaprogramowany robot x sama jesteś beznadziejna, twoje dziecko nawet trzech zdan by się nie nauczyło więc zazdrościsz.

Gość gość
Nikt nie zabiera mu dzieciństwa. Skoro np w rodzinie są ludzie inteligentni mają prawo uczyć dziecko wszystkiego. Ja dziś nie placzę z tego powodu że jak miałam 4 lata rodzice uczyli mnie dodawać i odejmować oraz czytać a w wieku 5 lat mnożyłam i dzieliłam bez problemu do 100... to tylko plusy na przyszłość bo w tej chwili mam wykształcenie i jestem z siebie dumna. I do dnia dzisiejszego uważam że tak naprawdę lepiej pamiętam te rzeczy których uczyłam się w dziecinstwie niż te które mialam w tamtym roku na studiach. Pozdrawiam zazdrosne mamusie :) A no i mimo żego że się uczyłam to miałam super dzieciństwo. Pełne różnych zabaw z rówieśnikami i nie tylko.

Gość gość
moja corka skonczyla dopiero pol roku, rzecz jasna jeszcze nie mowi i nie mam zielonego pojecia czy bedzie tak zdolna w wieku 3 lat. nie ogladam takich programow. dzis na yt obejrzalam sobie ten wystep poniewaz wczoraj na rodzinnej imprezie ciotki o tym gadaly. smialam sie z tego cholaka, rozbawil mnie, jego wystep uwazam za uroczy. jezeli moje dziecko w jego wieku opowiadalo by tak (i do tego takie) wierszyki przed rodzina byla bym z niego dumna. nie mniej jednak nie popieram ogldania takich durnowatych programow, ktore robia sieczke z mozgu. chyba bym zasnela z nudow przy ogladaniu czegos takiego, a co dopiero wystepowac w nim czy wysylac tam swoje dziecko, ktore jak bylo widac po jego zachowaniu mialo to wszystko w nosie. nie rozumiem co ta matka kierowalo. czyzby kolejna niedoceniona matka ktorej macierzynstwo nie daje stuprocentowej satysfakcji i ktora musi szukac docenienia u innych???

Gość gość
" jezeli moje dziecko w jego wieku opowiadalo by tak (i do tego takie) wierszyki..." :O Mowa o inwokacji, o "Panu Tadeuszu". To jest wierszyk???? O ludzie!

Gość gość
no przeciez wiem, ze to nie jest byle co. uogolnilam tylko, ale no dobra... dla pani czepialskiej: "jeeli moje dziecko w jego wieku umiao by tak pieknie zapamietywac i recytowac tak podniosle utwory (i nie tylko)...". lepiej?

Gość gość
Tresowana malpa , matka powinna sprzedac go do cyrku aby zabawiał publiczność

Gość gość
mi sie w ogole ten caly mam talent nie podoba , zenada jakas , powinni miec ograniczenia wiekowe tak jak w innych talent show bo to zacheca debilnych rodzicow do wypychania swoich nie koniecznie utalentowanych pociech na scene . jaki to talent wyklepac na pamiec inwokacje , jak by maly robil takie sztuczki jak bohater filmu Rain Man to mozna by powiedziec ze ma talent do zapamietywania

Gość gość
"no przeciez wiem, ze to nie jest byle co. uogolnilam tylko, ale no dobra... dla pani czepialskiej: "jeeli moje dziecko w jego wieku umiao by tak pieknie zapamietywac i recytowac tak podniosle utwory (i nie tylko)...". lepiej?" :D Podniosle utwory??? :D Widac, ze z ciebie czytelniczka kolorowych pisemek dla kucharek. Uogolnilas? Ale co "uogolnilas"? Znaczenia slow tez nie znasz :P