Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 latek w mam talent co za żenujący wystep

Polecane posty

Gość gość
"(...) Widac, ze z ciebie czytelniczka kolorowych pisemek dla kucharek(...)" xxx hehehe... o nie ,nie. nie uda ci się to. nie wciągniesz mnie w spiralę wzajemnego obrażania się i wyzywania. ja nie z tych:) jednocześnie chcę znać twoje zdanie na temat inwokacji. jeżeli twoim zdaniem nie jest to wiersz (w poprzedniej wypowiedzi użyłam słowo wierszyki ponieważ miałam na myśli i takie kompozycje jak inwokacja, która nie da się ukryć do wierszy należy, jak i zwykłe wierszyki dla dzieci) jak i utwór (bezdyskusyjnie o podniosłej tematyce) to co to twoim zdaniem jest? i chodź nie widzę podstaw by bronić tutaj swojej osoby pragnę zauważyć, że wszelkiego rodzaju kolorowe czasopisma, tak samo jak te odmóżdżające programy również mnie nudzą, a propagowanie w nich pięknego i modnego wyglądu za wszelką cenę wręcz irytuje.

Gość gość
i sie teraz beda licytowac czy inwokacja to wierszyk czy wyniosle dzielo , ot kafeteria

Gość gość
nie wyniosle tylko wzniosle

Gość gość
a przepraszam, to nie byl cytat tylko wlasna wypowiedz, nie zauwazylam. sorry nie bylo tematu:)

Gość gość
Po prostu matka poświęca dużo czasu dziecku, a nie szlaja się za chłopami. Pewnie wszystkie te zazdrośnice to wieśniaczki.

Gość gość
Racja znam takie babka.

Gość gość
Ja tam akurat występu nie widziałam, ale inwokacja, nie inwokacja- nie to jest istotne. Śmieszą mnie Wasze argumenty- "co będzie jeśli mały odpadnie i nagle się okaże, że nie jest taki najlepszy"- nic nie będzie, a co ma być? Myślicie, że takiemu małemu chłopczykowi zależy, żeby wygrać? On zapewne niewiele z tego rozumie i ma to głęboko w d***e....:)

Gość gość
Rafałek Bis

Gość gość
Niech się przyzwyczaja do sceny. Dobra lekcja dla takiego krasnale.

Gość Sander3030
Trochę przesada żeby pchać takie dziecko do takiego programu. Wogóle dzieci w tym programie to jakieś nieporozumienie. Pamiętam że córka koleżanki recytowała wszystkie bajki które jej czytano więc to nie jest takie niemożliwe że dzieciak się tego nauczył, bo ma jakiś talent a niekoniecznie dlatego, że mu mamusia tłukła do głowy Pana Tadeusz. Chociaż do takiego występu pewnie nie raz go z tego przepytała. Nie mniej jednak na wszystko jest pora. Dzieciak powinien się w tym wieku uczyć o kaczuszkach, zwierzątkach, lokomotywach czy innych kwiatuszkach a nie o dzięcielinie.

Gość gość
do dziś z mężem na hasło: "do tych KURRRR malowanych...." pękamy ze śmiechu

Gość gość
Odpowiedź do kogoś kto napisał że przyj***l by matce a ja bym się tobie przyj***la gdybyś trafiła na mnie matka na ciebie w domu też bachor mówiła nied***bku