Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to sa pastele?

Polecane posty

Gość gość

Nauczycielka kazala dziecku przyniesc pastele. Czyli co? Znalazlam w necie, ze sa jakies kredki pastelowe- o to chodzi? Kurde nie bylo tego w wyprawce i nie wiem po jakiego grzyba mam to kupowac na 1 zajecia. Czym to sie rozni od innych kredek (jesli to kredki...)

W każdym papierniczym i w każdym markecie dostaniesz te kredki. Powiedz, że chcesz pastele olejne, bo są jeszcze pudrowe ale to rzadziej używane. To są takie miękkie kredki olejne. Zawsze jest nazwa "pastele" na pudełeczku, ostatnio nawet w jakimś dyskoncie je widziałam dino albo biedra nie pamiętam :)

w biedrze były za dyszkę :D kupiłam sobie

Po co ci? i tak nie umiesz rysować :P :P nie to co ja wielka artystka, tak naprawdę to ja odrestaurowałam tego JeŻusa w Borji :D

Gość gość
Pastele tluste to podstawa. Najlepsza firma Pentel. Ciesze sie ze nie jestem taka ograniczona jak ty. Najlepiej kupić pudelko z 24 kolorami

daga, dżizas z borji to arcydzieło. Gratuluję pewnej kreski i wspaniałej wyobraźni. Beksiński się chowa :) Ja tylko kolorowanki koloruję :( Kupiłam se pod pretekstem, że dla dziecka :P 09:39 wow, wiesz co to są pastele. F**k, twoje nieograniczone horyzonty myślowe robią wrażenie