Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beti281

Facet zachowuje się jak kretyn

Polecane posty

Mamy po 18 lat ja i Pan K. Spotykaliśmy się od miesiąca, smsy pisaliśmy od świtu do nocy, wszystko szło w dobrym kierunku. On przysięgał że nie ma kontaktu z żadną inną. Jednego wieczoru, tydzień temu popatrzył mi w oczy i powiedział "kocham cie" ja odpowiedziałam mu tym samym. Lecz już następnego dnia zachowywał się inaczej, nie odpisywał na sms przez dłuższy czas, bo bawił sie z kolegami, ale potem było wporządku. Po 2 dniach wyjechałam do Miasta, bo tam mieszkam gdy się ucze, a on nagle przestał odpisywać, odbierać, 0 kontaktu... dowiadywałam się od znajomych że jeździ z kolegami właśnie po tym mieście... codziennie. Wczoraj mieliśmy się spotkać wszyscy w gronie znajomych, pisałam z nim, on udawał że nic się nie stało. Gdy zadzwonił do mojego kolegi że nie ma czasu bo siedzi z dziewczyną, zdenerwowałam się, wyrwałam koledze telefon, i poleciały wulgaryzmy. Moje wiadomości z Panem K przerodziły się w dalsze wyzwiska z mojej strony, a on mnie wyśmiewał. pisał, że ma jeszcze 20 innych na boku, a teraz siędzi z jedną z nich. Na końcu napisał " jak myślisz że jesteśmy parą, to się mylisz :)" odpisałam, że nigdy nie przeszło mi to przez myśl, on juz sie nie odzywał... potem napisałam długieo smsa z przeprosinami tłmacząc się tym, ze byłam pod wpływem alkocholu. Zero odpowiedzi... Co ja mam dalej zrobić, nie chce odpuścić,bo kocham go, ale teżnie chce zrobić z siebie idiotki Pomóżcie ;/

Gość gość
Posłuchaj rady starszej o wiele kafeterianki: Daj sobie z nim spokój dziewczyno.Masz 18 lat,po co ci on?Znajdziesz innego.A za 10 lat sama się sobie będziesz dziwila.

Gość gość
daj sobie spokój z takim typkiem

Gość gość
nie wiem kto z was zachowuje sie jak kretyn i jakbys szukala dobrego psychiatry to mam kilka fajnych namiarow

Gość gość
dziewczynie nie wypada uganiac sie za facetem ale jestes jeszcze mloda i zobaczysz pobiegasz za nim przeleci cie i przestanie sie odzywac ale i tak nikt ci do rozumu nie przemowi

Przepraszałam go za to, że tak go zawyzywałam pod wpływem emocji. Nie byłam z nim, więc mógł se siedzieć z kim chce

Gość gość
Spotykaliśmy się od miesiąca, smsy pisaliśmy od świtu do nocy, wszystko szło w dobrym kierunku. On przysięgał że nie ma kontaktu z żadną inną. Jednego wieczoru, tydzień temu popatrzył mi w oczy i powiedział "kocham cie" Nie byłam z nim, więc mógł se siedzieć z kim chce \

Gość gość
18 lat to gówniarz a gówniarze tak mają, jednego dnia będzie wypisywał że cie kocha i pisał cały dzień a następnego dnia będzie posuwał inną w łóżku ,daruj sobie taki typ chłopczyka i poszukaj jakiegoś innego

Taaak, wiem że to wszystko jest chore, ale może on nie chciał związku, i żałował, że powiedział Kocham Cię

Gość złota żabka
o.O' On jak on, ale Ty masz zero szacunku do siebie i do innych. Rodzice nie mówili, że nie wolno wyzywać? Że nad emocjami trzeba panować? A jak się nie umie pić to się nie pije. Na Twoim miejscu to bym odpuściła i tego kolesia (bo i po co Ci taki?) i na razie wszystkich innych. Najpierw zrozum, że nawet w związku/małżeństwie jest miejsce dla znajomych także odmiennej płci. Że nie można kogoś zamykać w złotej klatce. Że w związku ważne jest zaufanie i szacunek. Jak to zrozumiesz - zacznij się rozglądać za jakimś księciem.

złota żabko, gdyby było tak, że to były koleżanki. Ale on, napisał mi, że siedzi z dziewczyną i ma 20 na boku. To tak, jakby mnie wyśmiał

Gość gość
Nie 'jakby' tylko jawnie wyśmiał. No a ty go jeszcze przepraszasz.. To jest dopiero żałosne. Faceci plują w twarz a udajecie ze deszcz pada.

Gość złota żabka
Nie mówię o tym co powiedział w rozmowie telefonicznej. "On przysięgał że nie ma kontaktu z żadną inną." o tym mówię. W związku nie można być zaborczym i zabraniać kontaktowania się z innymi osobami ;] Po rozmowie telefonicznej nigdy bym więcej się do niego nie odezwała. Choć znając życie raczej bym nie wyzywała... Bo widzisz - klasę trzeba mieć ;) Nawet jak ktoś Ci przysłowiowo pluje w twarz to musisz być "lepsza" i nie dawać się sprowokować.

Gość gość
zlota zabka ma racje....zachowujesz sie jak dziewczyna bez klasy:O

kontakt, jak kontakt. Chodzi tutaj o "kręcenie" twierdził że jestem jedna. Teraz wiem ,że nie potrzebnie tak mówiłam. Właśnie dlatego napisałam przeprosiny. Ale na marne, bo nawet nie odpowiedział

Gość gość
Naiwna,zaborcza,wulgarna,bez klasy i bez honoru.Dziewczyno,ty się ogarnij i weź za siebie,a nie za związki.Masz 18 lat,baw się ,przyjaźnij,flirtuj,nie traktuj chłopaków w tym wieku poważnie,bo oni psychicznie później dojrzewają.Niektórzy nigdy:P. Własciwie większość nigdy:( Ty się zachowujesz jakbyś nie miała nic innego do roboty ,tylko czekanie na telefon chłopaka i chcesz takiego związku a la małżeństwo po bardzo krótkim czasie.Żałosne.

Życie to nie baja. Po miesiącu mówi że Cię kocha, Ty mu też.. i tu powinna się zapalić lampka ostrzegawcza, bo takie rzeczy się nie zdarzają Ucz się na swoich błędach.