Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym skończyć to życie

Polecane posty

Gość gość

34 lata to i tak sporo

Gość gość
___to do dzieła___odwagi__!

Gość gość
Zwariowałeś????????ja mam 35 i choć życie już mi zbrzydło nie raz to nie mam takich durnowatych myśli.Weź się w garść ..pewnie masz dla kogo żyć.S

Gość gość
skonczyc to i zaczac nastepne? wybacz stary ale to co zrobiles ze swoim zyciem zalezalo wylacznie od ciebie pala z zarzadzania poprawka w lutym

Gość gość
a jak chcesz to zrobić? :) tylko nie pisz, że się wycofujesz, życie do doopy jest :classic_cool:

Gość gość
Normalni jesteście???? Brawa dla Was za doradzanie....przecież nie wiadomo czy ta osoba żartuje czy pisze prawdę...Do Pana,który założył post...Idź na spacer, porozmawiaj z kimś z rodziny, znajomymi, a nie szukaj pomocy u osób z kafeterii NIE WARTO!!!!

Gość gość
no właśnie idź na spacer, odetchnij, przemyśl to, człowieku całe życie przed tobą!!! :) masz dopiero 34, chcesz się tyle męczyć? :classic_cool:

Gość gość
Zrób sobie dobra kawę,pomyśl o tym co mógłbyś w swoim życiu zmienić i ten jeden jedyny raz zmobilizuj się i cała naprzód!.Uda się wyjść z doła tylko uwierz w siebie!.I nigdy ale to nigdy nie porywaj się na swoje życie bo ktoś może potem cierpieć do tego stopnia ze będzie chciał zrobić to samo.Znam taki przypadek.S

Gość gość
nie tylko ode mnie

Gość gość
śmiało dasz radę to zrobić

Gość gość
do idiotów doradzających 'idź zrób to'-niech każdy z was sam sprobuje i opowie nam czy było fajnie. poszli w ch/uj, cwele.

Gość gość
powinni spróbować ci którzy są odpowiedzialni za taki stan u kogoś a niech sobie ulży widocznie u autora to jedyny sposób żeby uwolnić się od kogoś lub czegoś