Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie robić laskę?

Polecane posty

Gość gość
No mnie tam od zawsze ciągnęło dłubanie w drzewie. Czasami wydłubię laskę a czasami konika.

Gość gość
spotkałem 2 (na ok 15) takie dziewczyny co "lubią" robić laske a oznacza to że same to proponowały bez mojej inicjatywy i wszystkie miały ten sam problem - kiepsko było z normalnym roochaniem:-O Co ciekawe, za granicą NIGDY żadna dupa mi tego nie zaproponowała, te 2 to były Polki. Oczywiście nie licze prostytutek bo te chętnie proponują, wiadomo dlaczego. Wracając do tych 2 - wyglądalo to tak jakby na seks w ogóle nie miały ochoty. Jedną z nich w końcu któregoś dnia wziąłem po swojemu (w cipke) i nie spodobalo jej się, nie dala dokończyć i powiedziała że nie jest "kawalem mięsa":-O Od razu pożegnaliśmy się mimo że było to w moim mieszkaniu, zostawila nawet kapcie które mam do dzisiaj:-D Od tego czasu unikam takich, podejrzewam że są aseksualne a orałem starją się to zamaskować:-O Od tego czasu unikam tak

Gość gość
że proponwania tego w ogóle, miałem 3 nimfo i żadna z nich nie lubia oralu a to znaczy że dla kobiety z temperamentem to nie jest żadna atrakcja:classic_cool:

Gość inka40
jestem 17 lat po ślubie i często robię mężowi laskę, nie zawsze do końca czasem to gra wtepna, ale nigdy mu nie śmierdział, bo zawsze przed seksem bierzemy kapiel do tego olejki do masażu zapachowe tak fajnie działają np. czekoladowy że najchętniej bym mu schrupała penisa. owszem podnieca mnie to tak jak cały on mnie podnieca a tym bardziej ta cześć jego ciała którą uwielbiam ssać. Nie widzę w tym nic odrażającego. I pomimo tak długiego związku w małżeństwie nic pod tym względem się ie zmieniło. Najwyraźniej panie które robiły loda przed slubem a po slubie juz nie tak naprawdę nigdy tego nie lubiły a tylko udawały, co uważam za czyste oszustwo i tzw. złapanie faceta.

Gość gość
nie no super .. Temat o niczym .. Na podstawie opini kilku kobiet bedziesz wiedziec co kobiety lubią ?

Gość gość
gość dziś nie no super .. Temat o niczym .. Na podstawie opini kilku kobiet bedziesz wiedziec co kobiety lubią ? x miałem relacje z 15 kobietami 3 narodowości, to nie były prostytutki, mam karty zdrowia (poradnie wenerologiczne) w 3 krajach UE co oznacza ze lubie rooochać a więc wiem o czym mówie:) nie twierdze przecież ze wszystkie kobiety tego nie lubią, zastanawiam się tylko dlaczego z MOJEJ statystyki wynika że tylko Polki mi to proponowaly i drugie - dlaczego tylko z tymi dwoma miałem problemy z normalnym roochaniem. Prostytutki to lubią robić bo nie muszą jęczeć i udawać orgazmu:-D może chodzilo o to żeby mnie zaprosić do księdza czy urzędu st. cywilnego:-O

Gość syrenkaarielka
20:32 to Cię zdziwię chociaż każdy ma swoje doświadczenia mnie bardzo podnieca i lubię to robić. mój narzeczony jest moim pierwszym i jedynym ;). seks normalny uwielbiam i taki i taki jest dla mnie z moim mężczyzną mega atrakcją :P

Gość gość
Lubicie seks oralny dawać czy jak was ktoś zadowala?

Gość gość
Lubicie smakować nasienie?

Gość gość
Weź go do buzi!