Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kazda kobieta musi sie jarac dziecmi ciuszkami, facetami i serialami

Polecane posty

Gość gość

a czy jak sie tym nie jara, co wiecej nie lubi tego wszystkiego to czy jest jakas nienormalna

Gość gość
Jara i robie z tego sens życia? Czy jara, bo jej się coś podoba?

Gość gość
sens zycia, nie da sie z nia o niczym innym pogadac

Gość gość
Ja sie nie jaram. Mam dziecko ale nie jaram sie nim i innymi np na placu zabaw. Serialami ani tyle sie nie jaram bo ich nie ogladam. Facetami.... mam meza inni mnie nie jaraja. Ciuszkami.... a i owszem. Jaram sie jak cos kupie np na szmateksie, taniego i fajnego. I calkiem normalna jestem. Podobno do tanca i do rozanca.

Gość gość
Dziećmi się nie jaram, serialami też nie. A ciuchami i facetami w umiarkowanym stopniu, czyli owszem podobają mi się faceci, ale nie podrywam ich i nie szaleję na ich punkcie. To samo z ubraniami - nie wykupuję całego sklepu, ale jedno potrzebne ubranie.

Gość gość
Ja się jaram niektórymi dziećmi, ale na własne w życiu się nie zdecyduję. Ciuchy lubię ale mam dni, że mam je gdzieś. Facetami? tak samo jak i oni jarają się nami. Ale niewielu mnie interesuje. Seriale? Tak, ale wolę Boardwalk Empire od M jak miłość, chociaż jestem wybredna co do filmów i seriali i ostatnio zaden mnie nie rusza

Gość gość
Poza tym co jest w tym złego. Dlaczego wszystko co damskie kojarzy się z czyms złym, jak faceci się jarają zabijaniem niewinnych zwierząt jako mysliwi, łowieniem ryb, oglądaniem meczy czy dłubanie w staryc gratach to NIKT z ironią się nie wypowiada, a kobiece zainteresowania to od razu gorsze, mimo, że wręcz mniej szkodzą innym

Gość gość
Nie jaram sie niczym o czym mowa w tytule, a w metryce mam - płeć żeńska, Dziwne nie?

Gość gość
Nie jaram się żadną z wymienionych przez Ciebie rzeczy Ludzie są różni- w tym także kobiety