Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca20

Mam prawie 20 lat czy mogę pójść do technikum

Polecane posty

Gość Pytajaca20

Witam, w tym roku będę mieć 20 lat. Mam pewien problem/pytanie a więc do rzeczy w połowie II klasie technikum musiałam przerwać naukę w technikum ze względu na swój stan zdrowia i moje pytanie brzmi czy mogę wrócić do tej samej szkoły po kilku latach czy pozostaje mi tylko szkoły dla dorosłych? Bardzo proszę o pomoc osoby które słyszały bądź były w podobnej sytuacji.

Gość gość
To zależy od dyrektora szkoły moja siostra w tym roku ma 20 lat i kończy klasę maturalna więc jak widac się da ale jak mówię zależy to od dyrektora szkoły. Jak ci sie powinie noga od razu ciao ciao

Gość gość
Zaczęła 1 klasę i wyjechała na dwa lata za granicę. Po powrocie poszła, Porozmawiała i ją przyjeli.

Gość gość
Sama się wypisałam bo nie dawałam sobie rady (operacja i 2 msc przeleżane w szpitalu-komplikacje) a teraz gdy moje zdrowie jest ok gdzie mogę normalnie funkcjonować chciała bym się uczyć dalej no ale ta szkoła to była moja wymarzona i nie chciałabym iść do innej;( Mamy surowa dyrektorkę tzn mieliśmy bo jest inny dyrektor a on mnie nie zna i nie wie jaka była u mnie sytuacja a Pani dyrektor doskonale wiedziała bo z nią przy wypisie rozmawiałam i nie wiem co mogę w takie sytuacji robić.