Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu nie jestem szczęśliwa w związku... co robić?

Polecane posty

Gość gość

byłam kiedyś z chłopakiem, z którym układało mi się dobrze przez kilka miesięcy. potem to wszystko wygasło i z nim zerwałam. po ponad roku wróciłam do niego... i to był największy błąd, jaki mogłam zrobić. znowu było super, ale ja nie umiem być szczęśliwa... i wiem, że prędzej czy później znowu go strasznie skrzywdzę. on przestał mnie pociągać, wolałabym, żebyśmy byli w stosunkach czysto koleżeńskich. wiem, że on traktuje ten związek bardzo poważnie i gdybym teraz zerwała, wyniszczyłoby to go. z drugiej strony - wiem, że powinnam to zrobić jak najszybciej. nie chcę was pytać o zdanie, bo już podjęłam decyzję, ale boję się ją wprowadzić w życie... proszę, niech ktoś ze mną chociaż porozmawia.

Gość gość
primo - czy ty chcialas zwiazku czy tylko on? secundo - nic go nie wyniszczy znajdzie sobie nowa milosc tretio - nie jadam szparagow. moze one i zdrowe, moze popularne ale nikt mi nie wmowi ze w nich zasmakuje jak sie nimi bede czesto raczyc. Jesli zdecydujesz sie to skonczyc NIGDY nie ogladaj sie za siebie