Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i nigdy nie byłam u ginekologa. Po co miałabym tam iść ?

Polecane posty

Gość gość

Kiedys nie bylo czegos takiego jak ginekolog i jakos ludzie zyli. Zapytajcie sie Indian w Amazonii czy w Meksyku czy chodzą do ginekologa, albo jakąs murzynke w Kongo. Czy w ogole wie co to jest ginekolog ? Zadna normalna kobieta stamtad by nie rozebrala sie przed obcym facetem, jej mąż by takiego faceta zamordował

Gość gość
to nie chodz, twoja sprawa. W polsce takich niewykształconych i cemnych bab jak ty jest cała masa dlatego nasz kraj w ilości zgonów na raka szyjki macicy plasuje się zaraz za państwami trzeciego świata

Gość gość
Napiszę coś co odmieni Twoje życie. Uważaj, żebyś z krzesła nie spadła. Uwaga: można pójść do ginekologa kobiety...

Gość gość
nie chodź, tylko potem nie płacz, jak będzie za późno

Gość gość
tak tak... porównuj dalej Polske i Kongo, dodaj do tego jeszcze Koree Polnocną i do kolekcji Mongolie. Nawet nie wiesz jak wyglada tam sluzba zdrowia, dziekuj losowi ze sie tu urodzilas bo Polska w porownaniu do Kongo to raj na ziemi

Gość gość
gość dziś Napiszę coś co odmieni Twoje życie. Uważaj, żebyś z krzesła nie spadła. Uwaga: można pójść do ginekologa kobiety... xxxxxxxx hehe dziewczyna pewnie się nie zorientowała, że w naszym kraju dziewczyny mogą chodzić do szkoły a nawet zdobyć zawód lekarza :))

Gość gość
A po co założyłaś ten temat? Ani w Amazonii, ani w Meksyku tego nie przeczytają. No w Kongo tym bardziej. Chcesz żyć na poziomie ww. krajów to sobie żyj, pytanie tylko jak długo.

Gość gość
No cóż. Nie chcesz to nie idź, Twoja sprawa :) Ja kiedyś też myślałam w ten sposób, że pójdę dopiero wtedy jak będę w ciąży :P i głupie myślenie to było. Zdecydowałam, że jednak pójdę po tabletki i całe szczęście bo okazało się, że trzeba podjąć leczenie. Nic strasznego no ale jednak... I po roku zaszłam w ciążę i już byłam zdrowa, bez żadnych infekcji. I też powiem, że MOŻNA PÓJŚĆ DO GINEKOLOGA KOBIETY!!!!!

No to jesteś prawie tak dobra jak moja szwagierka. Ma prawie 30 lat i nigdy nie była u ginekologa mimo, że miesiączkuje może 2-3 razy w roku.