Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chcę tak dłużej żyć

Polecane posty

Gość gość
bedzie mnie j****y gimnazjalista od leni wyzywal

Gość gość
uwazasz ze jestem wrogiem dla innych? bo nie owijam gowna w papierki od cukierkow? wystarczy ze robi to pol swiata ja nie musze ta robota i tak bedzie wykonana:D chcesz recepte na zycie? idz do psychiatry po garsc prochow albo znajdz se zaborcza babe ale jesli chcesz zyc naprawde to oba sposoby sa do d**y :P tam z drugiej strony rozliczaja tylko z milosci a milosc nie zabija nadziei na lepsze jutro

Gość gość
psychiatra to pasożyt, który za wizytę bierze stówkę gnojek parszywy siedzi i płaszczy dupę udając przyjaciela radzi innym, a sam z własną rodziną poradzić sobie nie potrafi znam takiego jednego, ale oj nie, na mnie nie zarobi co do kobiet to już mi pokazały na czym im naprawdę zależy i nie jest to miłość ich pojęcie miłości jest wypaczone co do 2-giej strony i rozliczania miłości jak tam wpadnę to ich chyba pozabijam że mi takie świństwo zrobili, gnoje życie to dar? kto to k... wymyślił? Bóg? gdzie on k... jest? miłość? ha! paranoja... gówno nie owijasz w papierek? a w co? w złotko? nie znasz mnie i pierdolisz 3 po 3

Gość gość
i gratuluje tym wszystkim co maja siebie za pracowitych i są zadowoleni z tego, że pracodawca wykorzystuje ich każdego dnia płacąc marny grosz, a oni czują się spełnieni i usatysfakcjonowani tym, że zrobili normę lub też ją przekroczyli... a w podzięce za te wszystkie lata pracy nie dostaniecie emerytury, tylko zmarnujecie sobie zdrowie taka z******ta perspektywa nas czeka

Gość gość
jak to by skrócić?

Gość gość
nie znam cie i p*****le 3 po 3 ale przynajmniej nie smece tak jak ty znajdz sobie meska rozlazla babo cel w zyciu jakis a nie bedziesz narzekac ze zycie nie ma sensu i najwygodniej ci w twoim grobowcu. co ty myslisz ze innym wszystko z nieba spadlo i kazdy taki szczesliwy? gowno prawda im bardziej kochasz tym bardziej jest cie latwo zranic. Nie moja to wina ze nie uklada ci sie z kobieta czy tam z kobietami. Naprawde. Ale jak im jedziesz tak jak mi tutaj to ja sie wcale nie dziwie swietego by ponioslo... z jednej strony depresyjne jojczenie jak u babci z heksenszusem a z drugiej strony agresywne ataki pobudka stary, zrob cos ze soba, nie wiem, na kung-fu sie zapisz albo na kurs kroju i szycia, cholera wie co ci przyjemnosc sprawi

Gość gość
a k***a p*****l się Ty i cała reszta koniec tematu

Gość gość
chetnie bym sie poszla p******ic, roblem w tym ze ie mam z kim. Mam 98 kg zywej wagi i metr piedziesiat wzrostu, tradzik mlodzienczy na twarzy i lupiez pstry na plecach. Ale pomijajac tak mile zyczenia, bo zyczenie orgazmu z pewnoscia nalezy uznac za chec sprawienia przyjemnosci rozmowcy :D podoba mi sie twoj sposob rozwiazywania problemow...Yeeb lopatka i idziesz do swojej piaskownicy :D wstawaj osiolku, z kazdego dola jest wyjscie