Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś zna sie na pralce

Polecane posty

Gość gość

mam dobrą pralke ale słyszałam od znajomej że wprowadzili teraz nową linie pralek vario perfect i bierze bardzo mało wody i prądu jak myślicie warto by było kupić taką pralke kosztuje ok 1300zł

Gość gość
Najlepiej poczekaj aż wyprodukują taką żeby proszku też nie brała i w ogóle prała na sucho. Od wejścia do UE każde gowno polakom można wcisnąć, wystarczy dobra reklama :/

Gość gość
a własnie sie mylisz bo ja mam taką pralke tylko nie z boscha a z siemensa a porównanie mam bo ją kupiłam 3 miesiące temu jak wysiadłą mi stara pralka polar z 1 modeli automatycznych i dla porównania nowa na cykl 60c z 3,5 kg załadunku bierze 0,75kwh energi i 24l wody a stara bez względu ile sie włożyło 0-5kg brała na 60c 90l wody i 2,5kwh energi więc jednak oszczędność spora szczególnie jak ktoś pierze codziennie tylko jedyną wadą jest to że stara prała niecałą godzine a nowa 2,5

Jak masz dobrą pralkè, to pierz i nie zawracaj sobie głowy jakąs inną. Ja mam Beko, swietnie pierze, wiruje, energooszczèdna. Cena bardzo przystèpna. W/g mnie, pralka musi wziąc odpowiednią ilosc wody, bo kiepsko wypłucze. Jak padnie Ci ta, którą masz, wtedy kup nową.