Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce tak żyć

Polecane posty

Gość gość

Brak mi juz sil. Mam 29 lat prawie,podobno fajna ladna madra zabawna ..a ciagle trafiam na nieodpowiednich..Nie mam wygorowanych wymagan...nawet uslyszalam ze ich w ogole nie mam wiazac sie z takimi facetami z jakimi bylam..Ciale ktos mnie rani..ciagle tkwie w czyms w czym nie powinnam.. Juz stracilam nadzieje...czy jest w ogole jakis normalny facet ktory jest uczciwy wie czego chce i jest w stanie pokochac...?:(

Gość gość
To witaj w klubie, też mam jakiś niefart do kobiet, niby na początku wszystko gra, człowiek się przyzwyczaja, zakochuje, a potem słyszy standardzik typu "sorki, ale to nie to, szukam czegoś innego"... czas przywyknąć i dać sobie spokój z marzeniami o czymś stałym i stabilnym.

Gość gość
Ale ja tak nie chce zyc..nie chce byc sama..nigdy tego nie zaakceptuje nie potrafie:( Czemu inni trafiaja tylko ja nie moge?

Gość gość
Może za bardzo chcesz jak większość kobiet i brniesz w związki z pierwszym facetem który okaże ci swoje zainteresowanie? Przywyknij do samotności, a wtedy będziesz zwracać większą uwagę co do wyboru partnera.

Gość gość
niestety w tym wieku ci najlepsi juz zajeci :(

Gość gość
innym sie udaje:(

Gość smutnajavvv
Mam tak samo, trafiam na nieodpowiednich , którzy po jakimś czasie odchodzą. Dzięki temu mam 26 lat i zero perspektyw na stały związek. Nie wiem gdzie robię błąd :(

P co bierzesz takich "nieodpowiednich facetów". Każdy trafia na nieodpowiednich, ale nei każdy w to wchodzi.

Gość gość
okazuje sie po czasie ze sa nieodpowiedni...zazwyczaj juz sa z mojej stronu uczucia...zakochuje sie i jest juz za pozno..Nie da sie wtedy tak latwo odejsc Ktos poznal w pozniejszym wieku z was swoja druga polowke?

Gość smutnajavvv
Przecież nikt z nich nie ma napisane na czole że jest nieodpowiedni. Na początku się starają się zdobyć zaufanie kobiety a później wychodzi szydło z worka

Gość EmilaJoyFashion
lergyman

Gość gość
tak gorzej gdy ich prawdziwe ja wychodzi np po prawie roku

Gość gość
Poznaje ich...i? i sie zakochuje..Wychodzi po czasie i juz nie jest mi latwo odejsc

już nie przesadzaj, ze każdy tak dobrze sie maskuje, takie rzeczy zazwyczaj wychodzą szybko, poza tmy szybko widać czy ludzie mają sie ku sobie i są autentycznie soba zainteresowani czy nie, a jak sie chwyta byle czego, to potem takie narzekania. I tak, bardzo trudno o odpowiedniego partnera.

Gość gość
Nie znasz mnie nie wiesz w jakich zwiazkach bylam. Tak kochalam i t o szczerze.

Gość gość
i co z tego? jak widac twoja wielka szalencza milosc nie wystarczyla zeby zbudowac silny związek ;) wex pomyśl czasem...

Gość gość
silny zwiazek to zwiazek nad ktorym pracuja DWIE osoby a nie jedna...chyba ze jestem nie w temacie :D. a nie przepraszam, czasami tylko jedna a druga uprawia polityke strusia...

Gość gość
dziwne niekonstruktywne odpowiedzi. Autorka przeciez pisze ze nie ma szczescia do facetow . Gdyby wszystko bylo tak przewidywalne jak sie tu co po niektorym wydaje to nie byloby zlamanych serc i cierpienia z milosci.

Zmarnowałaś najlepsze lata swego życia na nieodpowiednich facetów których ... sama wybierałaś. I to oczywiście ich wina :D P********z. Na pewno byli tacy których interesował związek z tobą ale ty wolałaś zaufać swoim hormonom. Temu czy miałaś kisiel w majtkach na myśl o jakimś. Nie interesowało cię kim jest ten drugi człowiek i zaczynają się wymówki, że się maskowali. Większość facetów nie potrafi ukryć erekcji a co dopiero tego kim są. Byłaś głupia i teraz za to płacisz. Lepiej zapal świeczkę w intencji znalezienia sobie faceta. Cellulit się pojawia, cycki już nie takie jak kiedyś, zmarszczki coraz głębsze i bez tapety nie razbieriosz. Na pocieszenie powiem, że nie jesteś jedyna. Pełno jest takich co się budzą tuz przed 30-stką i panika bo nie ma nikogo obok a ci co byli to bardziej zainteresowani ceną piwa w sklepie niż tym jak ci minął dzień.

Gość gość
Faceci z wiekiem piękniejsi nie są. Łysieją, co jest obleśne, mnie osobiście brzydzą zakola i łysina, też mają zmarszczki i większość ma tłusty brzuch. I uważają się za bóg wie kogo.

Gość gość
to zacznij żyć tak jak chcesz

Gość gość
a ja siedzę w szkole, wszyscy wokół w grupach a ja siedzę sama z telefonem w łapie

Gość gość
gdybys mnie zobaczyl bardzo bys sie zdziwil...Z zainteresowaniem plci brzydkiej nie mam najmnieszego problemu. Tylko ze wiekszosc z was mysli fiutem. Nie wiem z jakimi kobietami sie zadawales ze masz tak zryty mozg..i zdanie ze 29 latka ma zmarszczki i obwisly biust. Chcialabym widziec twoja mine na moj widok

Gość mężczyzna po 30
Nie ma nic gorszego niż 30 letnia kobieta, która: - robiła tzw. karierę i w wieku 30 lat do jej układanki idealnego życia w jej wyimaginowanym świecie brakuje mężczyzny, za którym się zaczyna rozglądać. Oczywiście nie chodzi tak naprawdę o mężczyznę, tylko o ten element układanki- dziecko, rodzina, dom - mężczyzna jest tylko środkiem - kobieta, która przez 10 lat trafiała na tych niewłaściwych, złych i okrutnych mężczyzn- których uzbierało się kilka sztuk- i taki kolejny jegomość ma spijać "śmietankę" po tych swoich poprzednikach. I nie pieprz, że w wieku 30 lat biednie się zakochujesz w tych strasznych facetach, co to za każdym razem się maskują. Ty tego chcesz po prostu, to Cię jara. Nie chcesz innych typów.

Gość gość
nie robilam kariery! od zawsze bylam z kims po pare lat..moj ost wieloletni zwiazek rozpadl sie rok temu i od tego czasu trafialam na gosci ktorzy nie wiedzieli czego chcieli. Emocjonalnie niedojrzali. Nie chrzan glupot mezczyzna po 30, bo ja wiem doskonale czego chce, chce normalnosci a wszyscy ktorych spotykam albo chcca jednego albo sa sami totalnie nieogarnieci