Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno nie ma brzydkich kobiet, tylko są niezadbane. Prawda to ?

Polecane posty

Gość gość

znacie jakas brzydule, ktora odrzuca swoim wygladem ?

Gość gość
znam, ale w tym powiedzonku jest coś prawdziwego, bo nie ma brzydkich kobiet, facet jest w stanie każdą przelecieć :P

Gość gość
w*********j polski pedofilu kijem bym cie nie tknąl

Gość gość
Są... chodziłam z taką do technikum, byla czysta, malowala sie ale to niewiele pomagało, miala malutkie usta jak ryba taki dziubek :O brzydkie oczy, brzydką bladą cerą z piegami, cienkie brwi, ogolnie rysy twarzy nijakie, brzydkie, ni to chłop ni baba, figura tez beznadziejna. Z charakter******idło, mruk, malo kto ją lubil

Gość gość
nie, to tak się mówi, na pocieszenie. oczywiście, że są brzydkie kobiety, tak jak i brzydcy mężczyźni. dobry makijaż itd. mogą dużo zdziałać, ale bez przesady, żadna brzydula nie wiadomo jak zrobiona nie będzie wyglądać równie dobrze jak kobieta po prostu naturalnie ładna.

Gość gość
Nie do końca. Jest wiele brzydkich kobiet, które mają po prostu brzydkie rysy twarzy i nic im nie pomoże, chyba że operacja. Niemniej jednak jeśli matka natura nie obdarzyła nas wyglądem aniołka Victoria Secrets, to warto o siebie dbać, utrzymywać zgrabną sylwetkę, mieć ładną cerę, włosy, delikatnie się malować, ładnie ubierać. Z facetami jest podobnie, mój ostatni miał twarz neandertalczyka, ale miał za to świetne ciało i piękny uśmiech. :)

Gość gość
Nawet jeśli są dziewczyny, którym jest daleko do ładnych, to przecież nie jest ich winą, że takie się urodziły. Zresztą uroda szybko przemija i najważniejsze jest co ma się w sercu i w głowie.

Gość gość
najważniejsze jest co ma się w sercu i w głowie xxx myslisz, ze to kogos obchodzi ?

Gość gość
Mnie obchodzi :-) i to bardzo.

Gość gość
Jest w tym wiele prawdy. Nie chodzi o makijaż, który tylko zamaskuje pewne mankamenty. Chodzi o to, ze nawet jeżeli kobieta nie ma klasycznie pięknych rysow twarzy, ale dba o wlosy, o cere, ma ladne biale rowne zęby, jest zgrabna-to znaczy nie jest anorektyczka ani nie ma widocznej nadwagi ( czyli jest zadbana, bo cwiczy)- jest ubrana z klasa , a nie byle jak, wtedy na pewno będzie milo na nia popatrzeć i będzie uwazana za atrakcyjna. I odwrotnie- kobieta niby ładna, ale zaniedbana ( brudne zęby, sianowate wlosy, wałki na brzuchu itp.) nie będzie nigdy atrakcyjna.

Gość gość
miala malutkie usta jak ryba > To chyba nie jest zbyt trafne porównanie, nie sądzisz?

Gość gość
facetom 20letnim podobaja sie wszystkie kobiety.30 letnim tylko jedna.40 letnim wszystkie oprocz tej jednej.

Gość gość
hm....jest tez powiedzenie, ze kazda potwora znajdzie swego amatora :) v znacie jakas brzydule, ktora odrzuca swoim wygladem ? v no masz a klasyczna bohaterka z serialu pod takim tytulem ? :classic_cool:

Gość gość
Są, niestety są. Ja akurat jestem przeciętna, na całe szczęście, ale zdarza mi się widzieć dziewczyny czy kobiety, które po prostu są brzydkie. Niefajna cera, małe oczy, mało kobiece rysy twarzy; makijaż pomaga, ale też nie zdziała cudów. Chociaż znacznie częściej widzę dziewczyny niezadbane - bez makijażu, włosy zniszczone, brzydkie i niepasujące do siebie ubrania, niezadbane zęby. Oczywiście nikt nie powinien być plastikiem, ale przy szarej i nierównej cerze podkład wiele zmienia, albo tusz na jasne rzęsy czy trochę cienia do wyregulowania brwi. Szkoda mi tych dziewczyn zawsze.

Gość gość
DUZA GRUBE Geba jak u baby ze wsi :O :O

Gość gość
Sa naprawde brzydkie kobiety i sa brzydcy faceci ,wszedzie !!

Gość gość
OCZY jak u WILKOLAKA

Gość gość
DUZA GRUBE Geba jak u baby ze wsi v a moze szprycuja ja sterydami, dlatego ma taka jak piszesz gebe? a ty jak wygladasz?

Gość gość
Ja np. jestem strasznie szkaradna. Ale dbam o siebie. Jestem czysta, delikatnie się maluję, odpowiednio dobieram ubrania i dbam o ciało. Rysów twarzy nie zmienię (chyba, ze operacyjnie) więc w na dzień dobry jestem przegrana w porównaniu do pięknych koleżanek. Ale dbam również o swój rozwój intelektualny i emocjonalny przez co wydaje mi się, że mimo niezbyt dobrego pierwszego wrażenia (nie oszukujmy się, poznajac nową osobę oceniamy ją przez pryzmat jej wyglądu) zyskuję na plus po blizszym poznaniu. Ale nie zmienia to faktu, że brzydkie kobiety istnieją taka samo jak brzydcy mężczyźni ;) Więc uważam, że powiedzonko "nie ma brzydkich kobiet, tylko są niezadbane" jest błędne.

Gość gość
"gość dziś Ja np. jestem strasznie szkaradna" xxxx pewnie piszesz bzdury, albo masz kompleksy.:-) Sadze, ze jesteś normalna dziewczyna, może nie jakas super pieknosc-bo takich jest naprawdę mało. Ale ładnie napisalas-czasem piękno wynikające z glebi człowieka jest ważniejsze niż to widoczne.

Gość gość
You put the lime in the couonct and drink the article up.

Gość gośćszarik
Dont wory by Haapy