Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Gorący rolnik

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich ... Od paru lat mieszkam w Niemczech a właściwie w jednej miejscowości gdzie praktycznie wszyscy sąsiedzi sie znają ... W zasadzie żyją tu z uprawy .... Jak co roku jest u nas festyn trwa trzy dni.....piją wino grają muzykę itp.... Zauważyłam ze moj sąsiad który przyszedł ze swoją żona i znajomymi stojąc w tej grupie obserwuje mnie dość intensywnie .... Byłam z sąsiadka piliśmy winko itp.... Po pewnym czasie poszłyśmy do namiotu gdzie buła tak jakby dyskoteka tłum niesamowity młodych ludzi bawiliśmy sie .... Podeszłam do baru zamówić kolejna kolejkę i nagle poczułam ciało mężczyzny na swoich plecach ....to był on ... Znamy sie z widzenia wiec spytałam gdzie twoja żona a on odpowiedział ... W domu mebli pilnuje ..... Haha śmieszne .... Pozniej poszłam do moich znajomych ale on wdów w tym tłumie spogladal na mnie.... Sytuacja powtórzyła sie kolejne dwa dni .... Próbował tańczyć koło mnie itp obserwował mnie Ale za każdym razem gdy patrzę odwraca głowę peszy sie czerwienieje...hmmmm trzy dni temu był festyn strażacki przyszedł z kolegami sam .... I tak samo wciąż głowa w moja stronę patrzy ale gdy tylko to zobaczę odwraca głowę ... Spotykamy sie często kiedy jedzie na swoje pole haha czasami mi pomacha powie halo ale nic poza tym a czasem udaje ze mnie nie widzi .... Nie rozumie tego zachowania .....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować