Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie Jaka jest reakcja faceta gdy dowiaduje się o wpadce

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do mężczyzn i kobiet, które to przeżyły. Słyszałam, ze faceci nie lubią być postawieni przed faktem dokonanym, a ja mam właśnie taki problem, ze okazało się że jestem w nieplanowanej ciąży. Stresuje się jak mu to powiedzieć i jaka będzie reakcja partnera. Proszę o szczere wpisy, dziękuję.

Gość gość
nikt chyba nie lubi byc postawiony przed faktem dokonanym, ale skoro uprawia się seks, to należy się liczyć z możliwością ciąży

Gość gość
ja dostałam w twarz, usunęlam i kopnęlam go w doope

Gość gość
A co my ci mozemy napisac....to zalezy jaki facet,jak powazny zwiazek...ile nas,tyle odpowiedzi...

Gość gość
Moj mnie olal. Nie odbieral tel. Pomyslec, ze ten c****j byl moim chlopakiem. Cale szczescie, ze byl to falszywy alarm. Nie jedtesmy razem.

Gość gość
Mój najpierw zaczął się głośno śmiać a potem mnie przytulił i pocałował. Najpierw się cieszył. Potem przyszły poważne myśli: o zabezpieczenie przyszłości, o sytuację finansową, o małe mieszkanie, konieczność remontu, o trudy wychowywania, o niezwykłą odpowiedzialność.... no po prostu tak życiowo. Ale to była taka pół wpadka, ani się nie staraliśmy, ani nie zapobiegaliśmy ciąży. Liczyliśmy się z ta możliwością. Chociaż po trzech latach seksu bez zabezpieczenia, zaczęliśmy myśleć, że któreś z nas jest bezpłodne.

Gość gość
Zalezy czy chcesz go w to wrobic czy naprawde wpadlas...

Gość gość
A czego się boisz?Jesli się nie zabezpieczaliście ,to koleś musiał się liczyć z prawdopodobieństwem ciąży.

Gość gość
Boję się jego reakcji, ze może mnie olać jak niektóre forumowiczki...

Gość gość
a jak ciąża trwała 13 miesięcy, to takie k***y winno sie wieszać

Gość EmilaJoyFashion
Cześć dziewczyny, Będę z Wami kompletnie szczera- właśnie założyłam mały sklep internetowy z butami i chcę go tutaj delikatnie promować. Proszę abyście sie nie denerwowały a jak któraś będzie zainteresowana- zapraszam usmiech.gif http://joyfashion.pl/pl/c/Wszystkie/71 Ekstra ceny , super modele. Polecam!! Pozdrawiam, Emila