Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

msz nie okazuje uczuć czy nie kocha?

Polecane posty

Gość gość

Mam fajnego męża, jest wspaniałym ojcem, dba o dom o to by mi nam nic nie brakowało ale chwilami jest dziwny i zachowuje się jakbym była jego koleżanka a nie żoną. Nie przywiązuje uwagi do rocznic ślubu, nie okazuje uczuć i sam z siebie nic pierwszy nie zrobi typu propozycją kina itp. Jak ja mu powiem że może wyskoczymy tu lub tu to jest chętny ale nic sam z siebie... Byłam tydzień w szpitalu i zamiast zadzwonić rano zadzwonił po południu bo akurat był na rybach i nie chciał mi niby przeszkadzać. Nie wiem ale wygląda to tak jakbym nie była dla niego najważniejsza... Może przesadzam? W domu gotuje wypierze jak trzeba i jest chodzący ideał tylko ja jakoś tak nigdy w centrum jego uwagi nie jestem, też tak macie? Czekam na opinię, może ją się poprostu czepiam?

Gość gość
Hehe mąż : -) tylko w telefonie mi się kliknelo

Gość gość
trudno powiedzieć. różni są ludzie. może on tak ma po prostu, ale kocha Cię.

Gość gość
Podnoszę

Gość gość
Pewnie naoglądałas sie filmów romantycznych i liczysz na nie istniejącego faceta z bajki... faceci tak maja ze jak kochają to wyrzucają śmieci i myja samochody zamiast powiedzieć kocham... To takie ich dziwne wyznania miłosne;)

Gość gość
Aaa nieprawda :) moj facet przytula mnie bardzo czesto,slowa kocham cie slysze kilkadziesiat razy dziennie :) O caly czas marudzi na mnie ze go nie przytulam :) Nie wspomne jak pieszczotliwie mnie nazywa,jestesmy razem od 8lat! Jestesmy szczesliwi I jest 100% mezczyzna!twardym,honorowym i rozsadnym. Jest moim idealem. Co najciekawsze,nigdy nie wierzylam w takie przypadki.