Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo, bardzo krótkie spodenki u faceta

Polecane posty

Gość gość

podobają wam się? takie co w zasadzie nie mają wcale nogawek. nie żeby do marynarki :-D ale na spacer, na rower, na wycieczkę, na imprezę, itp.

Gość gość
mogą być ok, pod warunkiem że brzuszek nie zasłania całych spodenek :D :D :D

Gość gość
Absolutnie nie. Moim zdaniem to wcale nie wygląda męsko lecz pedalsko (bez obrazy). Spodenki co najmniej do kolan i nie za obcisłe najlepiej się prezentują na panach

Nie mam nic przeciwko. Ostatnio w mpk, pewien urodziwy mężczyzna w krótkich spodenkach, umilił mi podróż siadając naprzeciwko mnie okrakiem i eksponując całą zawartość przez nogawkę. ;) Nie miał bielizny. :D

Gość podczaszy
pedalsko ? no popatrz, a 100 lat temu 100 procent facetów śmigało w krótkich spodniach i normalnie za pomocą żabek podpinali pończochy do krótkich spodni i to było NORMALNE , były sprzedawane podwiązki dla facetów do zakładania nad kolanami i do podwiązek dopinali za pomocą żabek długie skarpety i to było NORMALNE a teraz faceta w krótkich spodniach nazywasz gejem ?

Gość gość
Nie obchodzi mnie co było 100 lat temu czy nawet jaka jest moda dzisiaj. Mówię o swoich upodobaniach a dla mnie mężczyzna w za krótkich spodenkach nie prezentuje się dobrze. Ale to moja opinia masz prawo do własnej

Gość gość
ciekawe to forum, temat się pojawia i znika...

Gość gość
100 lat temu tak było i chodzili jeszcze niby w pończochach? Co ty pedale p********z za głupoty? O czym ty gadasz idioto zasrany?

Gość gość
Najlepszy cyrk jest na siłowniach jak pedalstwo chodzi w obcisłych spodenkach lub w leginsach haha, d**y spuchnięte od towaru, niezły ubaw.

Gość podczaszy
nie wyzywaj mnie od pedałow skoro historii nie znasz, popatrz na stare fotografie, fotki nie kłamią, pończochy trzymały się na żabkach podpięte do krótkich spodni taka była moda i żadnego faceta w pończochach nie nazywano pedałem http://www.ipernity.com/doc/reginald/24149173

Gość gość
sporo ubrań, które teraz noszą głównie dziewczyny, a które ograniczeni ludzie uważają za niemęskie, było oryginalnie dla mężczyzn stworzone. np. obcisłe spodnie, krótkie spodenki, getry, stringi, klapki typu japonki, kalesony (obecnie: legginsy), itp. itd.

Gość gość
up, bo mało opinii...

Gość gość
tegoroczna moda wreszcie rozsądnieje i faceci nie muszą już chodzić w gaciach do kolan

Gość gość
wybrudziłem fajne spodnie smołą niestety i zamiast wyrzucić obciąłem nogawki tak ze 3 cm poniżej kroku. więc są Bardzo Krótkie Spodenki. fajne na rower...

Gość gość
trzeba uważać bez bielizny bo klejnoty zaczynają wychodzić nogawką :D

Gość gość TB
Mam takie, trzeba uważać, by nic nie wyglądało na świat jak się bez majtek takie nosi :)

Gość gość
Mezczyzni w zachodniej europie czyli, ktorych uwazacie za lepszych od Polakow rozpoczeli mode na rurki i uwazacie by apolacy brali z nich przyklad i byli modni.

Gość gość
Moda jest teraz taka, że coraz krótsze krótkie spodenki u facetów są OK.

Gość gość
Na rower to trochę ryzykowne bo w niektórych pozycjach widać worek z jądrami.

Gość halinka kopeć
Ostatnio jeden usiadł na ławce żeby zawiązać but jak podniósł nogę to mu jajco wystawało. Aż mi się zrobiło mokro.

Gość gość
Jak ktoś ma długi worek musi z takich spodenek raczej zrezygnować chyba że chce żeby jego jądra były sławne.