Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest mi bardzo ale to bardzo smutno :( przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

moi rodzice wyjechali na wakacje, to ich pierwszy wyjazd od roku :( ciężko pracują cały rok, a jadą tylko na tygodniowy wypoczynek :( są tacy oszczędni :( wiem,że mają sporo pieniędzy... dobrze zarabiają, nie są skąpi, mama np. wysłałą na Ukraińców 50zł albo na parkingu żulom daje czy żebrakom pod kościołem, a teraz wyjechali i co? mówi mi "nic ci nie kupię bo wszystko tu takie drogie :( " popłakałam się:( dla nich wszystko takie drogie zawsze, jeszcze tata umie wydać pieniądze, kupić coś na co ma ochotę a mama zawsze sobie żałuje :( co ja mam robić??

Gość gość
Dorosnij i zacznij sama na siebie zarabiać.

Gość gość
A ile masz lat? U mnie wszystkie pieniądze wydawał ojciec na swoje zachcianki, w lodówce były różne rzeczy podpisane "własność ojca" i nie można było ruszyć :o Patologia. W wieku 16 lat poszłam do pracy, tuż po osiemnastce spierdo'liłam stamtąd. Spróbuj znaleźć kogoś, kto będzie cię wspierał; ja poznałam swojego faceta i on mi pomagał, również finansowo.

Gość gość
ale tu nie o mnie chodzi, ja mam swoje życie, swoje pieniądze, a chodzi mi o to jak mama na sobie oszczędza :(