Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile par butow maja wasze 6 letnie corki

Polecane posty

Gość gość

na teraz?

Gość gość
659 par a co ?

Gość gość
trampki, trzewiki, kalosze, kapcie po domu, kapcie po szkole i sandałki z lata jeszcze dobre. Aha i takie eleganckie lakierki do sukienki, kupione na rozpoczecie roku szkolnego.

Gość gość
bo moja ma tylko 2 pary. adidasy oraz kalosze. nie liczac sandalow na lato.

Gość gość
7 par

Gość gość
Jedne drewniane chodaki, które starannie hebluje po powrocie z przedszkola. Szkoda tylko, że je tak oblatują dzięcioły kiedy idzie z wycieczką klasową do lasu.

adidasy,2x baletki,trampki,sandałki,czeszki,tenisówki2x,japonki,krokodyle,jesienne botki,zimowe i kozaki czyli minimum 14 ale na pewno o jakichś zapomniałam.

Gość gość
to co jej ubierasz do sukienki, spódnicy? chyba nie adidasy? a dlaczego tylko dwie pary? nie masz kasy?

Gość gość
npo. chodzi mi o 1 pore roku. tak jak zbliza sie jesien. narazie tylko kalosze i 1 para adidasow. ale to za malo. mysle zeby cos dokupic. ale corka bardziej na sportowo chodzi.

Gość gość
to moja 3,5l ma wiecej a wydawalo mi sie ze i tak nie szalej********eriny, tenisówki (wyższe), 2x sandaly (mniej i bardziej zabudowane), adidasy i kalosze. Po domu kapcie z klamerką i laczki cos ala kroksy. W przedszkolu kapcie wciągane. To te które nosi obecnie. Mam jeszcze zakupione niedawno buty z lidla, o rozm wiekszy takie wyzsze, mysle ze na jesien lub wiosne załoąy. Ale jeli nie to jeszcze jest młodsza córka.

Gość gość
ale jakieś tenisówki by się jej przydały, jest ciepło, 20 stopni, przecież w adidasach jej na pewno za gorąco.

Gość gość
Ile par? Dużo za dużo :) a ma: 3 x baleriny, 2 x tenisowki, 2x trampki takie wyższe, adidasy, kalosze, 2 x trzewiki kupiłam na późniejsza jesień. Jeszcze dojdą zimowe jedna para, bo śniegowce emu ma jeszcze dobre z zeszłego roku.

Gość gość
ma 1 ale to takie bardziej na powdowrko niz do przedszkola

Córka ma 2 lata i na jesień - 3 pary adidasow, 2 pary trampek, 2 pary butów za kostkę, 2 pary balerinek na cieplejsze dni, 2 pary kaloszy

Gość gość
Przeciez dziecku bardzo szybko rosnie noga wiec nie ma sensu kupowac duzo par butow.

Gość gość
jak czytam czasem te wypowiedzi to zal mi waszych dzieci wszytskiego wam żal żal kupic ubrań bo wyrośnie żal kupic butów bo też wyrosnie.... no i co z tego? a ty ile chodzi w sandałach? mi się rozleciały po jednym lecie, podobnie tenisówki. uważasz ze jak dziecko pochodzi pól roku to mało?

Gość gość
ale np. w sandalach pol roku nie pochodzi. kupie teraz jakies tenisowki, botki pochodzi 2 miesiace i do szafy bo trzeba przejsc na zimowe. a na wiosne moga juz byc za male.

Gość gość
A moja ma dwie pary ale porzadnych butow.Ma kalosze firmy Hunters extra cieple skarpety do srodka ,mozna zakladac jak bedzie chlodniej.Ma tez skechersy ze swiatelkami co sie swieca jak dziecko chodzi,trampki te pasuja doskonale I do sukienki I do dzinsow.Jak sie zacznie zima kupie Uggsy albo Martensy I to na tyle.Lepiej miec mniej a lepsze buty,no chyba ,ze ktos na kasie spi to moze kupowac lepsze I wiecej :P.

Gość gość
a jakies kapcie-obuwie zmienne do przedszkola/szkoly ma?

Gość gość
nopewnie ze ma. w domu 2 pary kapci. na lato miala.2 pary sandalkow, crosy, trampki. na zime miala2 pary bytow. 1 kozaczki 2 trapery.