Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też chcę być w związku z obcokrajowcem. Nie chcę Polaka

Polecane posty

Gość gość

chce mieszkac zagranica, miec dziecko z obcokrajowcem jak inne Polki !

Gość gość
kazda chce

Gość gość
Haha... Tez tak chciałam póki nie wyjechałam i nie poznałam tych "super" zagraniczniakow... nie mówię ze niemożliwe jest poznanie egzemplarza na męża ale mi to nie było dane... za granica znalazłam swojego jedynego i tez jest Polakiem

Gość gość
Np. Araba?

Gość gość
To nie p*****le tylko wyjedz...

Gość gość
Dokladnie,nawet wizy nie potrzebujesz :D

Gość gość
Super, znasz język? Masz klasę? Bez tego możesz się nie fatygować. Tutaj faceci są lepsi, ale mają wymagania. Polakowi starczy byle Polka w białej spódniczce i z tlenionymi włoskami.

Gość pelnanadziei
Ja mieszkam w Polsce i mam faxeta Polaka i co w tym zlego? Bo gorszy? Bo Polak mniej zarabia? Wiele Polek za granica ma mezow muzulmaninow znam kilka osobiscie bo mieszkalam w holandii 5 lat. Moja kolezanka trafila na meza skarba poprostu z Nepalu. Maja zdrowego synka i poprostu. Znac jezyk? Nie koniecznie. Moja przyjaciolka nie znala nic z obcego jezyka a kiedy poznala obecnego meza to poprostu mnie pozytywnie zaskoczyla:) ja jak tam bylam tez mialam okazje byc z Holendrem lub Wlochem ale zrezygnowalam i sie ciesze bo teraz jestem szczesliwa.

Gość gość
Te,ktore slabo znaja jezyki obce,to nawet szybciej znajduja zwiazek z obcokrajowcem ;)

Gość gość
Obcokrajowcy sa lepsi? A niby w czym? Od ponad 8 lat mieszkam za granica, w dwoch roznych krajach i nie zauwazylam zeby faceci obcokrajowcy byli jacys super, wrecz przeciwnie- tacy np Wlosi to maminsynki i lenie.

Gość gość
eee, to kiepskich Włochów znasz, współczuję. Jest też mnóstwo zaradnych, samodzielnych i pracowitych. Zmień znajomych.

Gość gość
I piszesz tu, żeby przeczytali o tym kandydaci na ojców z zagranicy?

Gość gość
muzulmany wpierw dymaja matke, potem sasiada, potem osla a na koncu zone, wiec nie zencie sie z nimi

Gość gość
wolisz jakiegos brudasa albo ciapatego??? ja nawet palcem bym go nie tknela. bleee

związki między ludźmi z jednego kraju czasem są trudne, a są to ludzie z tego samego kręgu kulturowego i sądzisz że łatwiej Ci będzie z obcokrajowcem. życzę szczęścia...