Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda255

samochód dla kobietki

Polecane posty

Gość Jagoda255

hej dziewczyny;) jaki samochod polecilybyscie mi bo wlasnie mysle nad jakims malym kobiecym autkiem:) myslalam np o takiej yarisce, ale czekam na wasze propozycje :)

Gość Karolaq
Audi TT jak dla mnie świetnie auto dla kobietki :)

Gość Karolaq
świetne

Gość gość
Ja lubię takie solidne samochody, jakieś audi, opel, wiadomo, ze porządna niemiecka robota. Jak nie możesz się zdecydować to polecam wynająć sobie jakies np. tutaj http://www.polrental24.pl i pojeździć po miescie, będziesz wiedziała, co ci najbardziej odpowiada.

Gość gość
Ja dziś znalazłam seata aroze, pojadę obejrzeć, tanie i małe. Nawet nie wiedziałam że takie auta są ;)

Gość marcela26
ja z kolei moge polecic yaris, o ktora pytalas. juz dlugo jezdze nia i jest bezproblemowa plus malo pali

Gość anielka och anielka
mini cooper s. idealny, pomijając to że swoje kosztuje i trochę pali. ale moc-bagatele 180 KM! wygoda i oczywiście wygląd ♥

Gość gość
Ja teraz kupuję dla siebie Volvo V40. Wcześniej jeździłam Astrą. czyli raczej średniaki, jeśli chodzi o wielkość. Volvo to moja miłość. Wcześniej myślałam o Mercedesie A 200 ( cenowo niewiele więcej od Volvo), ale po jazdach próbnych zwyciężyło v40.