Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx1xx

Czy mogę byc w ciąży

Polecane posty

Gość xx1xx

Witam czy podczas z tych typów zblizenia jest mozliwosc zajscia w ciąże 1. gdy uprawia sie seks podczas 2 i 3 dnia okresu ale bez finału w pochwie tylko na zwenatrz , nie mam regularnych miesiaczek 2 . Gdy podczas seksu przerwatywa sie zdejmie i sie ja załozy spowrotem ale w jej sierotku nie ma spermy bo do konca było bardzo daleko zaczym sie zdjeła 3 , Podczas seksu analnego ( w pupe) po spuszczeniu sie na zewnatrz nie w środku , po jakism czasie zaczyna sie spowrtoem współzycie w pupe i członke nie chcacy wyjdzie i dotknie przez sekunde pochwy . Prosze o powazne odp a nie hejty czy jakies głupie komentarze , bo naczytałam sie duzo i sama nie wiem co mysles na ten temat

Gość gość
raczej nie ma opcji zajscia w ten sposób w ciąże... no może jakimś cudem przy tej pierwszej opcji jezeli nie bylo prezerwaytywy ale jest bardzo małe prawdopodobienstwo. wbrew pozorom nie jest tak latwo zajsc w ciaze, ludzie latami sie staraja... wiec zwykle dotkniecie penisem pochwy czy to ze prezerwatywa sie zsunela a nie bylo spermy raczej nie wystarczy.

Gość xx1xx
Prosze o.wiecej odp :(!!

Gość gość
możliwe jest, jeśli tylko plemniki miały szanse dostać się do pochwy

Gość xx1xx
Dodam ze po wszystkim onanizowalam się a to zwiększa szanse na zajście w ciążę :/

Gość gość
Tylu bledow ort dawno nie widzialam. Moze zamiast sie bawic w doroslosc za ortografie sie wezmiesz?