Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje wymiary

Polecane posty

Gość gość

to 120/85/120 Myślicie że mogę być dla kogoś kusząca?

Jasne! Teraz wielu świrów i fetyszystów chodzi po świecie i są dosyć otwarci w swoich upodobaniach. Wiem, bo sam mam swoje odpały ;)

Gość gość
A poza tymi świrami szerszej publiczności mogę się spodobać?

Gość gość
noo, jak masz spoko charakter to możesz się podobać. jak każdy. wzięłam cm i zobaczylam ile to, zdrowa jesteś z taką masą?

Gość gość
niezły baleronik

Gość gość
Hmm, nie mam poważnych dolegliwości, przyjmuje dużo wit. C przez co prawie wgl nie łapię gryp itp. Mam zdrowe włosy i paznokcie, cerę także. Wyglądam dość proporcjonalnie, wgl nie mam cellulitu, maleńkie jasne rozstępy, ale to i u szczupłych się zdarzają.

Gość gość
Pytam czy jestes zdrowa w kontekście otluszczenia narządów, zmiany w tętnicach, cholesterol itp...to jest problemem ludzi otyłych a nie cera, włosy czy przeziębienia. uznałam, że to logiczne.

Gość gość
Podstawowe badania (krew, mocz itp.) wychodzą idealne. Poza tym zły wygląd z zewnątrz odzwierciedla stan organizmu poniekąd, więc mówienie o tym też uznałam za logiczne.

Gość gość
bardziej minerały, witaminy itp na to wpływaja ale no jak cholesterol itp masz w normie to co się martwisz? skoro się dobrze czujesz musisz tylko pewne rzeczy częściej jednak kontrolować, a facet się znajdzie jak nie masz w głowie fiu bździu :D

Gość gość
E no mam faceta :) I to takiego, że wszystkie za nim latały a udało się mnie. Bardziej mnie interesuje kwestia czy mój wygląd może być uznany za atrakcyjny przez większość. Bo już mam dość kolejnego odchudzania, po którym wyglądam gorzej a paradoksalnie czuję się bardziej akceptowana (tak mi się wydaje).

Gość gość
Ty jesteś normalna? masz faceta, dobrze się czujesz i pytasz na kafe czy możesz się podobać? bo nie wiesz czy się odchudzać? :O widać jednak w mozg ci nie poszło 🖐️

Gość gość
Tak, pytam o czysto obiektywną opinię na temat mojego wyglądu. Raczej mało dziwne i mało głupie.

Gość gość
tak, uzaleznianie swojego wyglądu od opinii innych ludzi jest mądre wtakim razie powinnas nalezec do mensy :D

Gość gość
Nie w 100% ale ogólnej opinii. Nie mam ochoty słuchać głupich komentarzy w stylu "ale cielsko", "tłuste babsko". Poza tym nie chce przynosić chłopakowi wstydu przy innych, zatem tych właśnie innych pytam co oni na to. A oni bardzo tematycznie twierdzą że brak mi rozumu (to o was). Jakbym prosiła nie o opinie a o moralizujące gadki na temat czym mam się w życiu kierować.

Gość gość
Niestety ale nie.

Gość gość
Pierwszy wymiary mniam Teraz pozostaje zrzucić trochę sadełka Ale to i tak lepiej niż 82/78/93 I takie cudaki chodzą po tym bożym świecie

Gość gość
Jakie cudaki?No ludzie ta laska jest za gruba juz......

Gość gość
Chłopięce cudaki takie jak ty haha Idź i się nie potnij

Gość gość
Nie jestem kosciotrupem,ale szczuplejsza jestem a mimo to wszyscy mówia ze jestem za gruba.Ciebie chyba zadna nie chce ze takie pasztety Ci sie podobaja,ja chodziaz gruba to i tak w talii i w biodrach mam mniej od tej laski.

Gość gość
Kobiece kształty to jedno,ale ona jest juz jest blisko otylosci.

Gość gość
No biedak szczupłych nie moze miec,dlatego sie wyzywa tutaj.Nawet taka grubaska jak ja by na Ciebie nie spojrzała,a co dopiero atrakcyjna kobieta.

Gość gość
Nie powiedziałem, że mi się podoba, nie widziałem jej na żywo. :D Fakt jest taki, że nawet będąc otyłą ma większy biust i biodra od talii, i 35cm różnicy To znaczy, że gdyby schudla wygladalaby całkiem apetycznie Nie jak niektóre znajome pasztety, większa talia od bioder lub taka sama za grubasa a po schudnięciu chłopięca sylwetka Każdy lubi co innego :D

Gość gość
A czy ktoś cię prosi o spojrzenie? Idź zabawiaj chłopców z wiejskiej dyskoteki

Gość gość
Właśnie nie wiesz jak beda wygladały proporcje jak schudnie,to zalezy w jakich miejscach schudnie.

Gość gość
A myslisz ze normalni facec***atrzac sie na otyła kobiete mysla o proporcjach?Mysla sobie ale spasiona,i ida dalej.

Gość gość
Ci bardziej inteligentni owszem

Gość gość
Tylko fetyszysci ktorym wszystko juz jedno,normalni brzydza sie przygladac otyłym jakie maja piersi albo biodra.

Gość gość
Ty nie jestes inteligentny,Ty jestes obrzydliwym pasztetem którego zadna atrakcyjna kobieta nie chce poznaje twoje posty jak chwalisz maciory.

Gość gość
Czego się tak rzucasz dziewczynko? Czyżby twój plan poszedł się jebać? Szkoda kurwa :D

Gość gość
A to jaka figura jest dla Ciebie atrakcyjna podaj przyklad?