Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie tabletki na odchudzanie?

Polecane posty

Gość gość

witam, przez ostatnie 4 miesiące przytyłam aż 3kg :/ głównie przez pracę siedzącą po 10h dziennie i w związku z tym mało ruchu. Chciałabym szybko wrócić do poprzedniej wagi. Oczywiście wprowadzę lekkie modyfikacje w diecie, więcej ćwiczeń, ale chciałabym kupić jakiś wspomagacz :) czy ktoś z Was może polecić coś skutecznego, jednocześnie bezpiecznego i na studencką kieszeń? :)

Nie polecam żadnych wspomagaczy, nawet jeśli pomogą schudnąć to raczej ucierpi przy okazji też Twoje zdrowie. Wystarczy zmiana nawyków żywieniowych, może napisz jak teraz wygląda Twój przykładowy jadłospis :)

Gość nonka34
To nie prawda żę suplementy diety niszczą zdrowie.Moim zdaniem bardzo wspomagają odchudzanie.Trzeba tylko pamiętać aby wybrać odpowiedni suplement zarejestrowany i przebadany.Dobrym i skutecznym suplementem jest Foreverslim.Dzięki niemu udało mi się przez cały proces odchudzania bez żadnych niespodzianek takich jak napady głodu czy chęć podjadania.

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią przejdź na dietę a Foreverslim jest dobrym rozwiązaniem.W trakcie diety bardzo dobrze się sprawdza.

Gość gość
Ja sobie dzisiaj kupilam chrom :) hamuje apetyt, a to dla mnie bardzo wazne. Czesto mam potrzebe jedzenia chociaz nie jestem głodna.

Witam! Na skuteczne odchudzanie chciałam ze swojej strony polecić stosowanie suplementu diety AquaSlim. To zestaw 3 aktywnych składników, które uzupełniają dietę podczas odchudzania: L-karnityna, garciniacambogia oraz chrom. Uzupełniają one dietę osób aktywnych fizycznie, pomagają pozbyć się zbędnych kilogramów, oraz zmniejszają uczucie głodu. Wystarczy rozpuścić zawartość saszetki w 1,5l butelce wody, aby otrzymać gotowy roztwór AquaSlim, który należy pić w ciągu całego dnia. Dodam, że dla uzyskania właściwego efektu utraty wagi należy połączyć stosowanie AquaSlim z odpowiednio zbilansowaną dietą oraz aktywnością fizyczną. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Z tabletek na odchudzanie polecam Foreverslim.Dla mnie ich działanie to rewelacja .Nie było napadów głodu ani spadków nastrojów.W finale dzięki tym tabletką schudłam 11 kg.

Gość gość
a ja nie polecam żadnych, szkoda wydawać pieniądze (mówie z doświadczenia). Ostatecznie u mnie zmiana diety i porządne ćwiczenia (zapisałam się do klubu Marcelinka u nas w Poznaniu) i są efekty. i to wystarczy!

Gość gość
Ale branie suplementów i ćwiczenia na wzajem się nie wykluczają.W moim przypadku to dzięki suplementowi dałam radę wytrwać na diecie bez żadnych przykrych niespodzianek w postaci napadów głodu czy zaparć.Dla mnie takim idealnym suplementem jest Foreverslim.

Gość gość
Warto do diety włączyć błonnik np. ten z tego sklepu http://aliness.pl/. Pomoże oczyścić organizm i przyspieszy metabolizm. Można dodawać do jogurtu do soku.

Gość gość
Dla mnie jedynymi sprawdzonymi skutecznymi tabletkami sa tabletki Foreverslim.Teraz nie potrafię wyobrazić sobie odchudzania bez tych tabletek.Po zastosowaniu tych tabletek mogę powiedzieć jedno odchudzanie z nim jest łatwe i przyjemne.

Gość gość
Gdzie je można dostać???

Gość gość
Ja również będę zachwalała te tabletki .Mi pozwoliły pozbyc się 13 kg nadwagi.Ja je zamawiałam na stronie dystrybutora wrzuć hasło w google na pierwszej stronie znajdziesz adres .Do mnie przesyłka dotarła w ciągu dwóch dni.

Możesz je zamówić na stronie www.promoslim.pl Jak dobrze trafisz to możesz trafić na fajna promocję często się zdarzają.A o do tabletek to jeżeli się zdecydujesz to na pewno nie pożałujesz swojej decyzji.

Gość gość
tabletki można używać jako uzupełnienie diety. nie jako główny sposób do szczupłej sylwetki. pomagać na pewno pomagają np przez hamowanie łaknienia i spalanie tkanki w jakimś tam stopniu. ale jak już podchodzimy z nimi do kuracji to konsekwentnie utrzymując dietę i ewentualny ruch jeśli mamy na prawdę sporo do zrzucenia. jak już chcecie polecenie jakiegoś środka to sprawdźcie slimcea. ale pamiętajcie o pozostałych krokach.

sprawdzajcie te tabletki: 

www.dietalux.wordpress.com 

moim zdaniem warto 🙂